majka i kćerka
Foto: Printscreen/tiktok.com/alisha_ali_sha

 Postavlja se pitanje da li je za tu sličnost zaslužna genetika ili pak plastična hirurgija, a procenu ostavljamo vama. Jedan primer ovakve sličnosti su 36-godišnja majka Ališa i njena 18-godišnja ćerka Ketrin, koje su postale prava senzacija na TikTok-u nakon što su objavile zajednički video.d

U videu su se smenjivale u kadru sa dugom smeđom kosom i zelenim očima, izazivajući zabludu kod mnogih koji su pomislili da gledaju istu osobu. Međutim, dilema je rešena nakon što je objavljen još jedan snimak koji je pokazao godine i identitet svake od njih. To je rezultiralo brojnim komentarima.

Neki su spekulisali o mogućem botoksu i plastičnoj hirurgiji, dok su drugi pohvalili njihovu lepotu čak i bez šminke. Takođe, bilo je i onih koji su pohvalili majku Ališu, ističući da bi voleli da izgledaju tako dobro u njenim godinama.

Majka Ališa ima milion pratilaca na društvenim mrežama, a jednom prilikom je otkrila da je njenoj ćerki Ketrin tek 18 godina.

Ova izjava je izazvala pravu pometnju među njenim pratiocima, koji su sumnjali u istinitost te tvrdnje. U svakom slučaju, ova dva izuzetno slična lica su postala prava internet senzacija, piše mondo.rs

Kako majka i kćerka izgledaju, pogledajte u videu ispod: 

BONUS VIDEO  

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading