brat i sestra
Foto: Printscreen/tiktok.com/aliciamaeholloway

 Ova devojka je Ališa Mej Holovej, koja je otkrila da je njena majka Evelin (76) rođena u Nemačkoj i da je sa svojim prvim mužem imala dvojicu sinova.

Najstariji sin bio je Marvin, koji je muškarac sa snimka. Danas ima 58 godina.

Evelin je Marvina rodila kada je imala 18 godina, dok je Ališa (28) usvojena u Americi. Ališa je po zanimanju balerina, a na svojim društvenim mrežama objavila je više snimaka u kojima objašnjava složene odnose u porodici.

Iako je objasnila da je Marvin njen brat, a ne otac, i dalje joj je zanimljivo kako ljudi često pogrešno pretpostavljaju da joj je on otac.

Njen prvi video u kojem je otkrila tu informaciju prikupio je 17 miliona pregleda i više od dva miliona lajkova, piše blic.rs

"Kada ljudima kažem da je on zapravo moj brat, oni su veoma iznenađeni. Dok smo odrastali, više smo imali odnos nećake i ujaka, ali od sve moje braće i sestara, on je najviše dolazio i igrao se sa mnom. Sada, kada sam starija, on je moj najbolji prijatelj", rekla je Ališa.

Na snimku, ona sedi naspram Marvina dok su u restoranu, pre nego što se okrene ka njemu. U opisu snimka napisala je: "Moj mama je njega dobila sa 18, a mene sa 50", što je izazvalo šok zbog 30 godina razlike među njima.

Korisnici društvenih mreža izrazili su svoje iznenađenje komentarišući situaciju. Jedan je rekao: "Deda je lud." Drugi je dodao: "Zbunjen sam zbog razlike u godinama." Neki su podelili slična iskustva iz svojih porodica, dok je još jedan korisnik rekao: "To je zaista fascinantno. Odgajati dete kao tinejdžer i odgajati još jedno dete sa tri decenije mudrosti."

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading