operacija srca
Foto: Printscreen/www.foxnews.com

Dvojac iz Dovera u Nju Džersiju upozoren je na rizik od Marfanovog sindroma jer ga ima i većina članova njihove porodice, rekli su blizanci za Fox njuz u intervjuu pred kamerom.

Dvojac iz Dovera u Nju Džersiju upozoren je na rizik od Marfanovog sindroma jer ga ima i većina članova njihove porodice, rekli su blizanci za Fox Njuz u intervjuu pred kamerom.

"Mi smo petočlana porodica. Imam dve starije sestre koje ga imaju", rekao je Hulio Delcid.

„Moj stariji brat ga nema toliko... Ali imam i druge članove porodice koji ga takođe imaju – skoro preko cele moje porodice na maminoj strani

„Veoma je genetski“, dodao je Pablo Delcid.

"Kada smo bili mlađi i kada nam je prvi put dijagnostikovan, niko nije znao šta je to."

Dodao je: „Niko nije znao da ga imaju sve dok testovi nisu pristizali, a oni su bili kao: ’Da, prilično je genetski. Svi bi trebali da se testiraju’.

operacija srca

www.foxnews.com

 

Šta je Marfanov sindrom? Fox njuz razgovarao je sa dr Bedžaminom Van Bokstelom, direktorom hirurgije u Atlantik kardiovaskularnom centru  u odvojenom intervjuu o stanju. Kardiovaskularni hirurg je rekao da, iako je Marfanov sindrom uglavnom genetski, može se pojaviti i nasumično. To je defekt gena koji stvara vezivna tkiva u ljudskom telu, rekao je on.

„Uvek sve radimo zajedno“, rekao je Pablo Delcid.

„Živimo zajedno, prolazimo kroz sve zajedno… Nismo mislili da možemo zajedno da obavimo operaciju, ali sve je bilo uspešno.“

Blizanci su se složili da se osećaju "bezbednije" znajući da zajedno prolaze kroz proceduru. „Nekako se osećate kao da nećete izgubiti tu osobu“, rekao je Hulio Delcid. "Oni su uz vas, rame uz rame sa vama."

Watch the latest video at foxnews.com

Nakon što su stres zbog operacije srca ostavili iza sebe, blizanci su rekli da se raduju što će izaći napolje, igrati sport i vežbati više nego što su mogli ranije.

BONUS VIDEO


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading