svekrva
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

 Podelila je svoju borbu sa svekrvinim mešanjem u način vaspitanja njene dece. 

Ali kako je njena svekrva poklonila njoj i njenom mužu sve od kuće, do njegove kartice preko odeće njegove dece, ona počinje da se bori sa svojom upornom svekrvom. Tvrdeći da njena svekrva „stalno komentariše“ bilo kakve odluke koje su doneli ona i njen partner, očigledno razlog za to je zato što oni donose „glupe odluke“ jer su „mladi, neiskusni i verovatno nisu tako pametni kao ona ."

Ona je izjavila da je njen muž najmlađi u porodici i da je blizak sa mamom, za razliku od starijeg brata koji se drži na distanci. U postu koji je podeljen za Mumsnet, žena u svojim 20-im je podelila primer kritike svoje svekrve nakon porodičnog jednodnevnog izleta u muzej. Rekla je: „Otišli ​​smo muzej sa našim ćerkama i kada nas je svekrva pozvala rano popodne dok smo se vraćali kolima, rekli smo joj šta smo nameravali.

„Odgovor moje svekrve je bio 'držao si ih tamo pola dana?!' Moj muž je odgovorio da se devojkama svidelo, bilo je super interaktivno i poslaćemo neke slike kada dođemo kući, piše mirror.co.uk

svekrva

Shutterstock

 

Ona kaže: „U redu, hm, da li barem planiraš da ih odvedeš u park kasnije danas? Treba im svež vazduh! Kako je žalosno što su u zagušljivom muzeju."

Frustrirana zbog mešanja svekrve, priznala je da joj finansijska pomoć omogućava da bude majka koja ostaje kod kuće. Ona je dodala: „Pomaže finansijski u smislu da je mom mužu poklonila kuću u kojoj trenutno živimo i često daje lepe poklone poput automobila, opreme za bebe, lepe odeće za bebe itd. i poziva nas na luksuzne praznike.

Ipak, priznala je kako „mrzi“ luksuzne praznike jer će njena svekrva da komentariše svaku odluku i kako je „pogrešna“, ali je rekla: „Finansijska podrška mi omogućava da ne radim i da ostanem u... kućna mama na čemu sam, naravno, zahvalna i možda bi trebala da držim jezik za zubima?"

Međutim, komentatori na Mumsnetu nisu bili na maminoj strani. Jedna osoba je prokomentarisala: „Da nam je neko poklonio kuću – verujte mi, podneo bih mnogo, mnogo više od toga.“

Dodali su: „Napravi svoj izbor. Ili nastavite kao pravi odrasli i pravite svoj put bez mamine podrške, u tom slučaju bih mogao slobodno da kažem: 'Da, gledaj svoja posla, Dženet. Podižemo decu na naš način. Ili nastavite da pružate svoju ruku u potrazi za podrškom, u tom slučaju očekujte da ćete tolerisati njene šefovske komentare."

BONUS VIDEO 


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading