PODIGLA NADGROBNE SPOMENIKE U ISTOJ BOJI! Zorica je opsednuta već 50 godina! Sve oko nje je crveno, kada zavirite u njenu kuću pomislićete da sanjate! (FOTO)

Ne pita za cenu.

Zorica Rebernik
Zorica Rebernik, Foto: Screenshot Youtube/CGTN

Zorica Rebernik (67) iz Breze nedaleko od Tuzle je za N1 ispričala priču o svojoj neverovatnoj ljubavi prema crvenoj boji i ona sada obilazi svet, dok se ona ponosi novim nadimkom: "Crvena dama iz Bosne".

 

Zorica, naime, kaže da je u svojoj 18. godini shvatila da obožava crvenu boju i da želi da živi okružena njom. Svoj plan sprovela je u delo doslovno. Tako je već decenijama svaka sitnica u njenoj kući crvene boje - od otirača i metle, preko zidova, tanjira i šoljica, a došlo je dotle da je podigla i nadgrobni spomenik za sebe i supruga u ovoj boji.

"POSLE JEDNE KAFE SA GRKOM, IMALA SAM NAJBOLJI SE*S U SVOM ŽIVOTU!" Neverovatna priča žene koja je na medenom mesecu upoznala čoveka svog života!

Jedini detalj u njenoj i Zoranovoj kući koji nije crvene boje je radijator, i to samo jedan. Zorica je posle mnogo molbi svog supruga popustila i dopustila da on ostane beo.

Zorica Rebernik
Zorica Rebernik, Foto: Screenshot Youtube/CGTN

"TREBALO JE VIŠE DA MU NAPLATIM!" Predložila je mužu da joj plaća 7.000 dinara dnevno da ne ide na posao i čuva decu! Godinu dana kasnije život je postao pakao!

"Kada sam napunila 18 ili 19 godina dobila sam snažnu želju da nosim crveno", rekla je Zorica za Rojters, dodajući da joj ova boja daje osećaj snage i moći.

Zorica Rebernik
Zorica Rebernik, Foto: Screenshot Youtube/CGTN

"JOJ RODE, ŠTO NE REČE PRE, DUŠU DA ODMORIM!" Srpkinja napunila 46, odlučila da se istetovira, a ono što joj je muž rekao na to zgrozilo je javnost!

 

Zorica je inače učiteljica u penziji, a dok je radila, i svojim učenicima je kupovala predmete i odeću crvene boje. Ako neki crveni komad nije mogla da nađe u okolini, nije joj bilo teško da putuje da bi ga nabavila.

"NIJE MI DOZVOLILA DA SE OPROSTIM SA NJIM!" Bolna priča devojke zašto nije mogla da prisustvuje sahrani njene najveće ljubavi!

Zorica Rebernik
Zorica Rebernik, Foto: Screenshot Youtube/CGTN

 

"Po Istanbulu išla sam, dosta u Mađarsku. Bili smo u Italiji. Ma sveta i sveta smo obišli. Ćerka mi je 23 godine u Las Vegasu i tu idem, po Nemačkoj. Svuda su me upoznali i svi trče i nose: Ima ovo crveno, ima ono. Ja ne pitam za cenu. Bitno je da je crveno i ja kupujem", priznaje Zorica.

Zorica Rebernik
Zorica Rebernik, Foto: Screenshot Youtube/CGTN

Pogledajte BONUS video:

Modni saveti Suzane Perić

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi