"NE MOŽEMO ČEKATI" Tanja saznala da boluje od RAKA, a onda je pozvala sinove: Reči koje im je uputila tope i najtvrđa srca!

Tuga.

Žena plač tužna stres plakanje tragedija
Foto: Shutterstock

Tanja Dejvis (32), preminula je nedavno, okružena svojim voljenima, uključujući i njena dva sina, Bena (14) i Džeka (8).

Samohrana majka iz Njukasla bolovala je od raka debelog creva. U decembru joj je rečeno da je rak u remisiji, ali je u martu ustanovljeno da se rak vratio i proširio na karlicu i jetru.

TVITER KLJUČA ZBOG NEČUVENOG POTEZA Trudnicu odbili da usluže u kafiću, a razlog je sumanut! Konobar zaprepastio svojim objašnjenjem

Poslednjih meseci svog života, Tanja nije gubila nadu, a njena tragična smrt zadesila ju je samo nekoliko dana nakon što je rezervisala porodično putovanje u Grčku.

- Ne možemo čekati... još uspomena, bio je njen poslednji post na Fejsbuku.

Njen ujak i kum, Ian Benet, priseća se kako je uvek izgledala glamurozno, čak i u bolničkom krevetu.

MARTINA SKANDALOZNA ISPOVEST Skinula sam sve sa sebe, legla u krevet! Mislila sam da je u njemu moj muž, ujutru sam shvatila da nisam sa NJIM imala se*s!

Uživala je da organizuje "pidžama parti" uz čaše vina sa devojkama odlučna da se, kako su njeni prijatelji rekli, svaki poslednji sekund računa.

Bolnica, pacijent, operacija, bolest
Foto: Shutterstock

Ian dodaje kako ga je Tanja molila samo jedno - da njene momke podiže valjano.

Pre nego što je preminula, sela je sa svojim sinovima i zatražila da joj obećaju da će čuvati jedan drugog. Ovaj dirljivi razgovor desio se dan nakon što je saznala da se rak vratio i proširio.

Tanjina priča je dirnula zajednicu koja je prikupila oko 20.000 evra za njenu porodicu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi