KRATKO ĆE DRŽATI VAŠU RUKU, ALI VAŠE SRCE DRŽAĆE CEO ŽIVOT Priča o mužu i ženi koji tri dana nisu otvarali vrata nakon svadbe, samo zbog jedne bitne stvari!

Prvi dan na vrata su im pokucali njegovi roditelji

Svadba, Venčanje, Mladenci
 Foto: Shutterstock

Prvih dana njihovog braka, supruga i muž su se dogovorili da nikome ne otvaraju vrata. Istog dana, muževi roditelji su došli na vrata i pokucali. Muž i žena su se pogledali. Muž je hteo da otvori vrata, ali pošto su imali dogovor, on to nije učinio, pa su roditelji otišli.

 

Nakon nekog vremena, istog dana su došli roditelji od žene. Njih dovje su se pogledali, i iako su se dogovorili, supruga je prošaputala sa suzama u očima:

"PONEKAD MISLIM DA ĆU OSTATI ZAUVEK USAMLJENA!" Deset godina izbegavala je seks zbog bola! Iskrena čitateljka ima važnu poruku za vas!

Mama, ćerka, devojčica, porodica
 Foto: Shutterstock, ilustracija

"Došli su moji roditelji," i otvorila je vrata.

Muž nije rekao ništa...

 

Prošle su godine i rodila im je dva dečaka. Nakon nekog vremena rodila im se i devojčica. Otac je priredio veliku zabavu u čast novorođene ćerke i pozvao sve prijatelje.

"OTMIČAR JE UMRO, POSLEDICE NISU..." Nataša je punih 8 godina bila u zatočeništvu, a onda je izašla na slobodu i ispričala jezivu priču o svom kidnaperu!

Otac i ćerka
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Kasnije te noći, njegova supruga ga je pitala šta je razlog za tako veliko slavlje u čast kćerke, jer tako nisu slavili kada su im se sinovi rađali.

Muž je jednostavno odgovorio: "Jer se konačno rodila ona koja će mi uvek otvoriti vrata!"

"VERENIK ME OSTAVIO DVA DANA NAKON PROSIDBE ZBOG FEJSBUKA!" Tužna ispovest devojke: Kada je video šta tamo pišem, odmah ME OSTAVIO!

Kćerke su zbog toga posebne... Vaša devojčica će kratko držati vašu ruku, ali vaše srce će držati ceo život.

Ukoliko imate vašu životnu priču koju želite da podelite sa nama, pišite nam na adresu zivotneprice@alo.rs

Svaki ŠAMAR je nasilje! Evo zašto najčešće žene trpe nasilnike!

AUTOR: Alo.rs/M.M. DATUM I VREME: 15.08.2019. 11:51 - 15.08.2019. 16:01 Jedan je dovoljan Nadežda Biljić, Foto: Printscreen Nasilje u bilo kom vidu postaje sve učestalija zamena za normalnu verbalnu komunikaciju u kojoj se rešavaju problemi.

 

BONUS VIDEO:

Najbolje obučen muškarac u Srbiji

 

Povezane vesti

 • Korisnik: dragoljub m.v.p.
  29/09/2019 - 12:23
  @KRATKO ĆE DRŽATI VAŠU RUKU, ALI VAŠE SRCE DRŽAĆE CEO ŽIVOT. nateralo mi je ovo suze na oci. mada mislim da je mldenka trebala ostati pri dogovoru da ne otvori vrata. Mladenac je ipak iz svega, umesto da popuje nevesti, "izvukao" najbolje sto se moglo: verovanje u to da su cerke privrzenije roditeljima nego sinovi stosu. Sto je meni verovatno.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi