TERALA NAS JE DA PEVAMO CRKVENE PESME JER JU JE TO PALILO Otkriveno šta je sve Velika Madam radila devojkama: Podvodila ih, ali to nije ono najužasnije

Ona ih nakon tog prvobitnog izbora polako uvodi u posao i priprema ih za pakao koga nisu ni svesne

Prostitutka, seks, prostitucija, makro
Foto: Shutterstock, ilustracija

Velika Madam, kako je svi zovu, godinama ima najveći broj devojaka na raspolaganju. One dolaze kod nje, misleći da će izgraditi karijeru modela. Naš izvor otkriva kako bira devojke za svoje klijente.

- Na njen kasting dolazi veliki broj devojaka. Onda se sve skinu u kupaći i prodefiluju ispred nje, kratko se predstavljaju. Njoj je važno da devojke koje odabere imaju i neki hobi ili aktivnosti, kako bi bile poželjnije klijentima. Njeni kriterijumi nisu mali. Onda sledi uži izbor, njih dvadsetak. Poređa ih u jedan red i zagleda ih, osmatra njihove crte lica kako bi zaključila da li ima estetskih korekcija, sve moraju da budu bez šminke i potpuno prirodne. Njeni klijenti nisu glupi i ona traži kvalitet pre svega - naglašava naš izvor.

 

Ona ih nakon tog prvobitnog izbora polako uvodi u posao i priprema ih za pakao koga nisu ni svesne, naravno još uvek ne otkrivajući pravu istinu o njenim planovima.

- Poređa ih u red, da stoje jedna do druge po visini, a onda traži da joj pevaju crkvene pesme! Ona je bolesna! Voli nešto poput crkvenog pojanja, obožava devojke sa lepim glasom, to joj je kao neki fetiš. Ona stalno naglašava koliko su joj Bog i crkva važni, prosto neverovatno. Niko ne bi pomislio da podvodi devojke - naglašava naš sagovornik koji je želeo da ostane anoniman. Takođe ih je terala da se mole Bogu.

Prostitutka, seks, prostitucija
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ona nakon pažljivog biranja, sve devojke šalje na letovanje, kako bi ih prodobila, a tamo ih dalje psihijatri pripremaju za ono što predstoji. Ulaže ogroman novac u to. Neke pristanu čim ugledaju sav taj sjaj i luksuz, bez pogovora slušaju šta im govori. Ona ih zatim tamo uči manirima, kako da se ponašaju u elitnom društvu, sve devojke moraju obavezno da nauče engleski jezik jer među klijentima ima mnogo stranaca.

Po povratku u Beograd, došlo bi do vatrenog krštenja, prve zabave na kojoj po pravilu bilo mnogo osoba iz javnog života Srbije. Tu muškarci sami naručuju sa kojom devojkom će imati seks. Od njih su mogli da traže šta god ima padne na pamet, jer kako kaže naš izvor, za to su izdvojili pozamašnu sumu novca.

- Na jednoj zabavi u centru Beograda, početkom dvehiljaditih godina, koju je organizovao bivši ministar jednog od najvažnijih resora, prebogat, okupili su se mnogi stariji uticajni muškarci, većinom su to bili političari, biznismeni i po neki sportista. Moglo se primetiti kako jedan po jedan par - stariji muškarac i mlada novopečena prostitutka odlaze u apartman na partiju seksa. Nakon toga Madam bi ih nagradila velikom svotom novca. Mnogima se osladio taj miris novca pa su dugo ostale u tom poslu - zaključuje naš izvor. Ističe da se Madam i danas bavi ovim "biznisom", ali devojkama uglavnom namešta poslove preko.

Prostitucija
Foto: Shutterstock

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi