ISPOVEST ŽENE KOJA JE ŠOKIRALA SVET "Imam 33 godine i devica sam. Bojim se SE*SA, a kada to kažem muškarcima evo šta se dogodi..."

Nećete verovati.

Žena, raskid, tuga, depresija
Foto: Shutterstock, ilustracija

I dalje je tabu tema, ali je česta u realnosti priča o devicama u četvrtoj deceniji. Među takvim pričama je iskustvo žene sa Novog Zelenda koja ima 33 godine, a koja je ispovest dala portalu "Stuff". 

"Ja sam devica i mislim da se previše bojim seksualne veze. Od malena, kao i mnogi drugi, sanjala sam o braku i deci. Kao mlađa sam odlučila da prvi seksualni odnos imam u braku. Ni danas nisam sigurna zašto, ali mislim da je razlog bila vera", ispričala je. Pogledajte OVDE koja poza garantuje najbolji seks.

Tokom fakulteta je imala nekoliko veza, ali od maženja i grljanje nije išla dalje. Nevinost, odnosno strah od seksa postao je za nju veliki teret sa kojim više i ne može da se nosi.

Njenu situaciju dodatno komplikuje činjenica da ona ne rkije od muškaraca da je nevina (ne bi ni trebalo), ali da njih taj poodatak odvraća i udaljava od nje.
Psiholog joj je poručio da ne treba da se stidi toga što je devica, i da u odnosima sa muškarcima treba da bude iskrena, ali i direktna, sa jasnom željom da zaista želi seks.  Pogledajte OVDE tri strašne istine o braku koje vam niko neće reći.

Slučaj device sa Novog Zelanda nije retkost ni u Australiji jer je istraživanje sprovedeno 2016. pokazalo da 26 odsto ispitanika smatra da može da postoji dobra veza i dobar brak bez seksualnih odnosa.

Seks, par, flert, strast, muvanje
 Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi