Seks, penis, mali penis, loš seks, odnosi
Shutterstock, ilustracija
Svađa raskid prevara plač problemi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Mislila sam da zaista volim svog muža pre nego što se odigrao događaj koji nam je uništio brak. Neverovatno je koliko dugo čovek može da bude zajedno sa nekim, a da ga ne poznaje potpuno...

PROČITAJTE JOŠ:

 

Zabavljali smo se dve godine pre venčanja, a privukao me je njegov specifičan šarm, i to što smo imali slična interesovanja. Oboje smo voleli da idemo u bioskop i u pozorište, a i smisao za humor nam je bio sličan. 

I seks je bio dobar! Sećam se prvih nekoliko meseci veze tokom kojih smo se bacali u krevet čim bismo imali priliku. Bio je nežan i pažljiv ljubavnik. U braku sam takođe bila zadovoljna, mada se seks proredio, kao što je sasvim normalno.

Dva ili tri puta, zamerio mi je to što mu češće ne pružam oralno zadovoljavanje, a ja sam se pravdala time da to ženama nije lako, i da ja ne mogu njemu svaki put, kao on meni. Nije preterano navaljivao, a ja nisam ni slutila kakvo me saznanje čeka.

Jednog dana, izašla sam iz stana poslom, i stigla sam već do autobuske stanice kada sam shvatila da sam zaboravila važan dokument. Vratila sam se u garsonjeru, ne sluteći šta me čeka. Zašto bar nije zaključao vrata!? Živela bih u blaženom neznanju. 

Gaće muškarac zavodnik penis bokserice seks

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Zatekla sam ga potpuno golog, bio je skvrčen na podu, sa potiljkom na podu, dok su mu noge bile zabačene preko glave, tako da mu je penis visio tik iznad lica. U toj sekundi, primetila sam kako mu jezik palaca ka penisu. Na monitoru lap-topa bila je velika porno fotografija koja je prikazivala felacio.

Stala sam zabezeknuta. On se trapavo ispravio, i takođe prestravljeno se zablenuo u mene, sedeći onako go golcat. Nikad nije izgledao jadnije, a ja se nikad nisam osećala užasnije.

Pobegla sam, a u garsonjeru se vratila tek uveče. Skoro da nismo ni razgovarali, više smo mucali, oboje posramljeni.

Nije još dugo potrajalo. Imala sam utisak da tog čoveka uopšte nikad nisam poznavala, a kad bismo pokušali da razgovaramo, u glavi bi mi se javljao onaj užasni prizor.

Odselila sam se posle tri nedelje, i podnela zahtev za razvod. Srećom, nismo imali dece.

Komentari (1)

Anci

11.02.2019 15:49

Svaka cast na elasticnosti. Moj je debeo, pa ne bi mogao to da izvede...