Ženski trikovi koji pale: Naterajte ga da neprestano misli na vas

Alo.rs/M.D. | Ženske priče 2020-06-07 17:14:41 2020-06-07 17:14:41

Razlika u muško-ženskom poimanju emocija je vrlo uočljiva

Shutterstock

Često muškarci bivaju predatori koji se brzo zadovlje i svoje "lutke" zamene novima igračkama. No, hteli u to da verujete ili ne, sve je do vas!

U moru lepotica koje raspolažu raznim fizičkim atributima ne stoji odista i mudrost zavođenja. Da, na prvi pogled, uzevši u obzir, svaka raskošna dama osvojiće poglede i požudu muške populacije, ali da li će zadržati svog izabranika, stvar je već strategije.

Fam fatal kroz istoriju ne beleži samo žene obdarene fizionomijom, neretko su to bivale žene ne tako prijatnog izgleda, a i danas se sreću "nespojivi" parovi koji uživaju idilu, gde žena ne raspolaže lepotom dok pored sebe ima pravog Apolona. Kako?

Kako postoji disciplina i umerenost u jelu i piću, kako postoje poslovne strategije, tako je sve i u ljubavnim odnosima.

Prvo pravilo za ženu jeste, ne predaj se u potpunosti. Onog momenta kada si mu dala sve, on više nema izazov osvajanja koji mu je utkan iskonski u DNK. 

Blago ignorisanje zagolicaće Kazanovu i ovo je poznat ženski trik. No, prelaženje granica gde se može lako otići u aroganciju i nadmenost, u ovom slučaju daće kontaefekat. 

Ne budite vi inicijator. Muškarci su stvoreni da vode, ma koliko se feministički pokret bunio, opet se pozivamo na evoluciju i genetiku. Prepustite da na njemu bude prvi korak i prvi poziv. Neka misli da je on vas odabrao. 

Žuto svetlo na semaforu se može tumačiti kao priprema za pokret, ali i kao znak da se treba stati. Neka ovo pravilo bude uvršćeno i u vaše strategije zavođenja. Nikada ne budite definitivni i čitljivi kao otvorena knjiga. Kada je u "neznanju" njegovo interesovanje za vas je uvek na vrhuncu.

Expand player
Pogledajte više