SARA DŽESIKA PARKER PRIZNALA: Serija "Seks i grad" mi je donela ogromnu slavu ali i neizlečivu bolest!

Popularnost je koštala zdravlja o kojem danas mora da vodi računa

Zverka i Keri
Foto: Youtube

Serija "Seks i grad" emitovanjem svoje prve epizode 6. juna 1998. za male ekrane je prikovala milione gledalaca širom sveta. Vremenom je postala kultna, poslednja epizoda se emitovala u februaru 2004. godine, a mnogi ljubitelji i danas su posvećeni gledanju repriza. Iznova i iznova

Samim tim ne čudi ni činjenica što publika i dalje popularnu glumicu Saru Džesiku Parkeridentifikuje sa Keri Bredšo. I ona je toga svesna. Mada, ako realno pogledamo, Sara i Keri imaju nešto zajedničko. Moda im je definitivno neizostavan deo života, pa tako Sara Džesika Parker danas poseduje niz svojih butika širom Amerike.

Keri Bredšo, Seks i grad
Foto: Screenshoot youtube

Ipak, popularna glumica je otkrila da ju je uloga kojom je stekla ogromnu slavu i popularnost koštala zdravlja o kojem danas mora da vodi računa. Za sve su krive visoke potpetice koje su se nosile na svakom setu ove serije. 

- Lekar mi je rekao da moje stopalo radi stvari koje ne bi trebalo, kao i da mi nisu baš sve kosti u tom predelu na svom mestu. To sam "priuštila" sebi nakon godina nošenja zahtevne obuće na setu serije. Sada ću vežbama morati da ispravljam učinjeno - rekla je Sara ističući da joj je Keri Bredšo "zagorčala život". 

Više tekstova o sličnim temama nađite OVDE!

Povezane vesti