Farmerke, ravne nogavice, džins
Shutterstock
Bele farmerke, bele pantalone

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ovi trendovi bi vam to mogli malo olakšati.

Ove sezone u fokusu su pantalone i nose se zaista raznoliki modeli među kojima će svako lako pronaći nešto za sebe. U nastavku smo izdvojili šest vodećih trendova, sa kojima ne možete pogrešiti:

PROČITAJTE I:

 

Karirane pantalone

Karirani print popularan je svake jeseni pa tako i ove, a najpoželjnije ga je nositi upravo na pantalonama. Odaberite model koji laska vašoj figuri i iskusite sve čari ovog statement komada koji ćete sigurno iznosati tokom jeseni, ali i zime.

Drugarice, moda, prijatelji, ogovaranje, tračaranje, tračare

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Trenerka sa bočnim linijama

Donji delovi trenerki sa linijama na bočnim stranama nogavica načinjeni od neke sjajne tkanine ili pliša kakvi su se nosili i početkom milenija ponovo su "in" i izvan teretane.

devojka, moda, stil, lepota, žena, izgled, Beograd

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Somotske pantalone

Somot se vratio u velikom stilu, a osim što vam donosi trendi izgled, garantuje vam i toplotu. Najpopularniji odabir za ovu sezonu su pantalone od somota u nekoj jarkoj upečatljivoj boji, ali nećete pogrešiti ni sa neutralnim.

PREPORUČUJEMO:

 

Kožne sa ravnim nogavicama

Kožne pantalone su još jedan komad koji se vraća u modu svake jeseni, a ove godine najpopularniji su modeli sa ravnim nogavicama, baš poput farmerica.

devojka, moda, stil, lepota, žena, izgled, Beograd

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Trapez nogavice

Trapez se ponovno vratio u modu, a najpopularniji je na farmericama, ali prolazi i na svim drugim modelima pantalona.

Kargo pantalone

Najpraktičniji trend sezone definitivno su takozvane cargo pantalone koje su u modi bile početkom milenija i koje krase brojni džepovi pa vam uz njih ne treba ni torba.

Jednostavnih šest trikova kako da napravite frizuru kad nemate dovoljno vremena!

AUTOR: Miss7.24sata/M.M. DATUM I VREME: 06.10.2019. 12:00 Ako ste prespavali alarm ili nemate vremena da se sredite, dobro je znati par trikova pomoću kojih ćete dobiti frizuru spremnu za izlazak i stana, a treba vam manje od 10 minuta. Foto: Shutterstock, ilustracija Prebacite razdeljak na drugu stranu Ova jednostavna promena odmah će napraviti razliku u izgledu.

 

BONUS VIDEO:

Anketa: Šta građani misle o protestu taksista