ALO ANKETA! Pitali smo Beograđane kakav tip žene žele pored sebe! Odgovori će vas sigurno iznenaditi!

Ko je zanimljiviji?

Knez Mihailova
Knez Mihailova , Foto: Masanori Jošida/Alo!

Imamo razne predrasude, i kada su u pitanju žene i kada su u pitanju muškarci. Veliki broj filmova snimljen je upravo na tu temu šta to žene žele, kakva su očekivanja od samih muškaraca. Često se, kažu oni, žene nepravedno ponašaju prema njima, traže od njih i previše, zanemaruju njihove potrebe. Nedavno smo sproveli anketu da li bi dame oprostile prevaru svom partneru i bili smo iznenađeni odgovorima Beograđanki. Jedno je sigurno, sve se promenilo, pa i muško - ženski odnosi.

 

Nema više strogo patrijahalnog postrojenja ko šta radi u kući, ko nosi pantalone a ko suknju. To uopšte više nije ni važno kada se svedu mesečni računi i kada je vreme da se sve plati. Žene i muškarci rame uz rame, rade puno radno vreme, nose se sa istim problemima, poslove oko odgajanja dece dele na ravne časti. 

ALO ANKETA! Pitali smo Beograđanke da li bi partneru oprostile PREVARU! Odgovor jedne žene će vas GARANTOVANO ostaviti bez teksta!

Domaćica, dom, sređivanje, kuhinja
Foto: Shutterstock, ilustracija

Baš iz tog razloga sproveli smo anketu i upitali naše sugrađane, kakav tip žena oni žele pored sebe. Tipične domaćice koje su poslušne ili uspešne i atraktivne dame. Šta je to što je njima privlačno, da li i dalje postoje predrasude ili smo se priklonili novim razmišljanjima i novim trendovima.

Pogledajte u prilogu šta su naši sugrađani odgovorili:

 

Pitali smo Beograđanke da li bi partneru oprostile PREVARU! Odgovor jedne žene će vas GARANTOVANO ostaviti bez teksta!

AUTOR: M. Maksimović DATUM I VREME: 02.08.2019. 14:41 Jedno je sigurno, niko od nas nije kriv. Dok se ne dokaže suprotno... Foto: Masanori Jošida/Alo! Mislite kako vašeg partnera poznajete u vlas kose? Verujete mu sve? Volite se po društvenim mrežama, kačite zajedničke fotografije.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi