GARANTUJU EKSPLOZIVNI OGRAZAM! Ovo će začiniti vaš se*sualni život! Isporobajte PALAČINKA POZU i oboje ćete doživeti NEIZMERNO ZADOVOLJSTVO!

Sećaš li se vremena, tamo negde na početku veze, kada ste ti i partner bili toliko zaluđeni jedno drugim da niste uspeli doći do spavaće sobe, a da ne strgnete odeću jedno drugome?

Seks Zavođenje u automobilu na zadnjem sedištu
Foto: Shutterstock

Nove poze uneće novu strast u vaš seksualni život, ali i vezu uopšteno.

 

Seksa nema niti toliko često i gotovo uvek je sve isto? Ako osećaš da je strast u spavaćoj sobi pomalo nestala i nisi nikako zadovoljna zbog toga, onda je možda vreme da malo prodrmaš stvari.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ne, ne govorimo o izvlačenju ružičastih lisica iz ormara (iako, niti to nije loša ideja!). Više se radi o tome kako promene mogu biti jako dobre za seksualni život, jer uopšteno nova iskustva donose osećaj novine, što podstiče proizvodnju hemikalija dobih osećaja u mozgu - a to se pozitivno može odraziti i na sve životne aspekte.

Kakve promene? Zašto ne bi isprobali u seks uvesti neke nove poze? Imamo odličan novi predloga za tebe i partnera. U stvari imamo ih tri!

Isprobajte pozu nazvanu palačinka!

Palačinka s jastukom je jednostavna seksualna poza koja osigurava maksimalnu penetraciju. U ovoj pozi partnerka ispod donjeg dela leđa stavlja čvršći jastuk ili urolani peškir. Savija kolena i privlači ih grudnom košu. Partner kleči i iz te poze penetrira, a istovremeno ima slobodne ruke za igranje klitorisom, bradavicama i ostatkom tela, ili se može nagnuti napred za još više telesnog kontakta, ljubljenja i maženja.

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav
Foto: Shutterstock, ilustracija

Yab Yum

Ovo je drevna tantrička poza, simbol božanskog sjedinjenja. U toj pozi muškarac i žena su sjedinjeni između Zemlje i Neba - ravnopravno. U ovoj pozi osetićeš potpunu povezanost i intimnost s partnerom i u njoj možete transformisati požudu u ekstazu, spojiti duše, telo, srce i um.

Kako je izvesti? Veoma jednostavno - partner sedne s prekrštenim nogama, a ti njemu u krilo, licem u lice, s nogama savijenim iza njegovih leđa. Ako vam je taj položaj (odnosno njemu) neudoban – promenite ga tako da mu olakšate posao – neka sedne na ivicu kreveta i spusti noge dole. Ovo je veoma intimna poza jer su vam tela poravnana i veoma blizu. Ovo je odlično za seks pun romantike i za menjanje između pokreta u seksu i samo grljenja ili ljubljenja. Mnogim ženama je ovo veoma efikasnija poza za stimulaciju G-tačke i postizanje neverovatnih orgazama.

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav
Foto: Shutterstock, ilustracija

Užitak iz visine

Ovo je još jedna poza u koju možete preći iz Yab Yum poze.

Mi žene obožavamo biti gore, jer nam to daje svu moć - mi upravljamo dubinom penetracije, brzinom i intenzitetom seksa... Ova poza je varijacija klasične Kaubojke. U njoj partner ne leži pasivno već je aktivan. U ovom slučaju partner se može leđima osloniti na zid ili uzglavlje kreveta da vam oboma bude lakše.

Eskort, žena, seks, zavođenje
Foto: Shutterstock

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi