seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav
Shutterstock
seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav

Shutterstock

seFoto: Shutterstock

Način na koji neki muškarac preferira da manevriše ispod jorgana govori mnogo o njegovim ličnim osobinama, željama i strahovima.

Čovek misionar

Ne, ovo uopšte ne mora da znači da ste vi istrošeni i dosadni. Ispod svega skriva se osoba koja teži stabilnosti, nežna je i sposobna da uživa u satima dugog maženja. Govor tela ovakvog muškarca otkriva da je on u potpunosti usmeren ka ženi sa kojom je, i da tokom s*ksualnog čina naprosto obožava da posmatra izraze na njenom licu. Nemojte smetnuti s uma da kontakt oči-u-oči predstavlja najintimniji vid iskustva, što će svaka žena umeti da ceni. Sve su ovo znaci velike lojalnosti i posvećenosti konkrentoj dami. U ekstremnim slučajevima, moguće je da ostetite kao da ste pod stalnim pritiskom da joj ugodite i stoga više volite da u svakom trenutku možete, na osnovu njenih grimasa lica, da pročitate šta bi trebalo dalje da preduzmete. Kako biste zauvek iskorenili svoju anksioznost, s vremena na vreme dopustite njoj da preuzme inicijativu.

Seks

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Kučeći stil

Ma koliko vama bilo zabavno, ne očekujte da će ona zaista uživati. Ukoliko baš insistirate, računajte na to da će vaša partnerka vremenom da stekne utisak da je emotivno kilometrima daleko od vas. Ova poza pruža muškarcu potpunu kontrolu, dok žena zavisi od njegove milosti. Jasno vam je valjda da poruka koju šaljete nikako nema značenje "Volim te i poštujem do krajnjih granica". Ne bi bilo loše da se zapitate odakle se stvorila ova vrsta fiksacije koja proističe iz nedostatka sigurnosti i poverenja prema suprotnom polu. Govorom tela poručujete da među vama nema ama baš nikakve bliskosti i jedino što želite jeste da istaknete činjenicu kakav ste vi opasan "alfa mužjak". Više ste pastuv nego moderni metros*ksualac. S druge strane, pozitivno je to što ste osoba otvorenog, avanturističkog duha i u s*ksualnim ludorijama spremna na svakojake eksperimente. Međutim, umesto da sve vreme budete šef svojoj dragoj, ne bi bilo loše da u vaš odnos unesete malo više ravnopravnosti.

seks

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Umorni kosač

Kaubojke mogu biti veoma s*ksi prizor, ali pod uslovom da konj nije crknuta drtina. Ukoliko vam je ovo omiljena poza, najverovatnije ste muškarac kome sve lako dolazi u životu i najverovatnije ste krajnje arogantni i suštinski lenji. Očekujete sve, pa i s*ksualno zadovoljstvo, da vam dođe na srebrnom poslužavniku. Problem je u manjku ambicioznosti i volje, što će vrlo brzo oterati svaku normalnu devojku. S druge strane, ako volite da tokom razigranog s*ksualnog čina na neko vreme pustite partnerku da bude gore, to govori da ste sjajna osoba, koja je spremna na izazove i ne plaši se gubitka kontrole. Mnogim ženama ovo je poza u kojoj najlakše moguda dožive vrhunac, ali je za njih fizički veoma zahtevna, tako da bi bilo lepo da budete fer i u pravom trenutku se potrudite da malo zatalasate stvari.

seks

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Kašika

Žene žude za muškarcem čijem zagrljaju će moći da se u potpunosti prepuste. Iako je za ovaj udoban i nežan položaj neophodna doza samopouzdanja koja razotkriva vašu snažnu potrebu da zaštitite i ugodite svojoj voljenoj, vi ste ipak pomalo posesivna osoba. Ovako sklupčani potpuno dominirate nad njom i vaše telo u potpunosti obavija njeno. Međutim, postoje muškarci koji nakon s*ksa maštaju da oni budu ti koji će zaspati u partnerkinoj kašici. U pitanju je nesigurna ličnost kojoj je potrebno da zna da neko brine o njemu, jer sam nema dovoljno samopouzdanja.

Naravno, u svim vezama postoje emotivni usponi i padovi, što može imati uticaja i na to u kojoj će se pozi partneri kada osećati najbolje. Ne postoje univerzalni zakoni, već samo savet s*ksologa da uvek budete spremni da se prilagodite novonastaloj situaciji i prepustite se da vas nosi bujica evolutivnih promena kroz koju prolaze svi uspešni parovi.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija