"IZDRŽI SAMO JOŠ MALO!" Naučnici potvrdili: Baš ovoliko minuta je potrebno ženi da doživi orgazam!

U istraživanju je sudelovalo 645 žena te su koristile štopericu kako bi zabeležile koliko im je vremena trebalo da postignu orgazam.

Orgazam, seks, žena,
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ako uzmemo računicu iz filmova, ženama treba manje od minuta da postignu orgazam. No, svi dobro znamo kako se seks u stvarnom životu itekako razlikuje od onog holivudskog. Nova studija je otkrila koliko je vremena potrebno prosečnoj ženi da bi doživela vrhunac tokom seksualnog odnosa.

 

Izdrži još malo

U istraživanju je sudelovalo 645 žena iz 21 zemlje sveta te su koristile štopericu kako bi zabeležile koliko im je vremena trebalo da postignu orgazam.

FRAJER BEZ MANE On je najstilizovaniji muškarac u Srbiji! Žene ga obožavaju, nikada ne biste pogodili o kome je reč!

Prostitutka, seks, prostitucija, makro, političar, veš, žena
 Foto: Shutterstock, ilustracija

Naučnici su studiju označili kao prvu ove vrste, a njena misija je bila da izmjeri 'latentnost orgazma', odnosno vrijeme između početka uzbuđivanja i orgazma.

SVI GA VOLIMO, ALI MALO KO ZNA KAKO SE ZAISTA NOSI Saveti za pravilno kombinovanje animal printa!

Rezultati su objavljeni u ‘The Journal of Sexual Medicine’, a oni kažu da je u proseku ženi potrebno 13 minuta i 25 sekundi do orgazma. Zabrinjavajući podatak je taj da jedna od šest žena nije uopšte doživela vrhunac.

 


Muškarcima ne treba puno

Takođe, treba istaknuti da se vreme koje je ženama bilo potrebno za vrhunac kretalo od pet minuta do nešto više od 21 minute. Zanimljivo je da dužina veze uopšte nisu uticali na rezultate studije, kao i da se rezultati kod žena ne mogu upoređivati s onim kod muškaraca.

"JA TO MOGU CELU NOĆ, BEZ PRESTANKA!" Evo koje su najčešće laži žena i muškaraca kada su seksualni odnosi u pitanju!

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav
Foto: Shutterstock

Ono što trebate znati je to da je ženama potrebno duplo više vremena nego muškarcima za postizanje orgazma. Studija iz 2009. otkrila je kako je muškarcima u proseku trebalo šest minuta za orgazam.

Muškarci priznali koje to tri reči najviše žele da čuju od partnerke u toku seksa!

AUTOR: Alo.rs/M.M. DATUM I VREME: 15.09.2019. 12:00 Kaži mi, kaži.... Foto: Shutterstock, ilustracija Muškarci su konačno otkrili šta najviše vole da čuju od partnerke u toku seksa, i izgleda da veoma lepo reaguju na komplimente, prenosi Daily Star Online. - Koje reči vas najviše uzbuđuju u spavaćoj sobi?

 

BONUS VIDEO:

Najbolje obučen muškarac u Srbiji

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi