Košulja, moda, žena, stil, trend, jesen
Shutterstock, ilustracija
košulja, žena, posao, biznis

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ako pomislimo na svilu, misli će nas uvek odvesti na nešto glamurozno i mistično. Svilene bluze nikada ne izlaze iz mode, ali nam je ponekad teško da ih stilizujemo na pravi način. Ostati moderan i dosledan trendovima, dok pokušavate da osmislite modne kombinacije koristeći tradicionalne odevne predmete, ponekad može biti teži posao nego što smo očekivali. Potražite ideje kako da stilizujete svilenu bluzu i izgledate glamurozno, u nastavku teksta.

PROČITAJTE I:

 

Ako svilenu bluzu uključujete u modnu kombinaciju, rizikujete da preterate i izgledate previše doterano za određenu priliku. Savetujemo da se držite jednostavnih modnih komada. Svilena bluza će se idealno uklopiti sa "washout" farmerkama i jednostavnim štiklama. Ovaj outfit sigurno će obeležiti vaš svileni odevni predmet, ali ga štiklama interesantnog dizajna možete podići na viši nivo.

Košulja, moda, žena, stil, trend, jesen

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Svilenu bluzu pastelne boje kombinujte sa pastelnim pantalonama. Ovaj izgled je vrlo nežan, a savršen je za sve poslovne prilike. Možete dodati aksesoare smelijih boja, po želji.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, bes

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Moderno je kombinovanje različitih materijala. Neodoljiva je kombinacija lepršave svilene bluze i kožne crne suknje. Ako se igrate materijalima, pokušajte da se što manje igrate bojama, da ne bi modna kombinacija izgledala pretrpano i na ivici kiča. Crna kombinacija, svila i koža, pun su pogodak za predstojeću sezonu!

Melanija Tramp, moda, sako, bela košulja

Profimedia

Foto: Profimedia

Savršeno ćete izgledati i u monohromatskoj odevnoj kombinaciji. Koristite različite nijanse iste boje i osmislite outfit koji će biti prigodan za različite prilike. U ovom slučaju, svilena bluza uz visoko ustručene pantalone, kockastu torbu i klasične štikle, čini sofisticirani poslovni look, koji će oduzeti dah kolegama.

PREPORUČUJEMO:

 

Svi ljubitelji boja, trebalo bi da imaju svilene bluze u ormanu. Ništa neće bolje otkriti originalan modni ukus od svilene bluze jarke boje, šarenih pantalona zanimljivog printa i glomaznih cipela.

moda, stil, Tamara Kalinić, trend, devojka

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Za osobe koje uvek pre biraju klasiku, svilena bluza pastelne boje, strukturisan blejzer i pantalone jarkih boja, postaće nova omiljena kombinacija.

S obzirom na to da se svilena bluza savršeno slaže uz različite outfite i stilove, sigurno ćete pronaći najbolji način da je stilizujete po svom ukusu. Reč je o komadu koji nikada ne izlazi iz mode, pa je opravdano potrošiti i koji dinar više za kupovinu svilene bluze koju možete stilizovati na toliko različitih načina.

Jedina zajednička stvar koju ludo vole i Kejt Midlton i Megan Markl! Evo o čemu je reč!

AUTOR: Zadovoljna/M.M. DATUM I VREME: 20.08.2019. 14:00 - 20.08.2019. 14:40 One su lagane i udobne i lako se uklopaju sa lepršavim haljinama i širokim pantalonama. Kejt Midlton, Foto: Profimedia Vojvotkinja od Kembridža učestvovala je na fotografskoj radionici koju je s organizacijom "Action for Children" organizovalo Kraljevsko fotografsko društvo.

 

BONUS VIDEO:

Beograđani su nam otkrili kakav tip žene žele, ne zanima ih domaćica!