Iznenadili biste se kada biste znali koliko raznolikih pristupa s*ksu imaju životinje!

I. V. | Ženske priče 2020-07-23 14:21:25 2020-07-23 14:21:25

Koja vam je prva asocijacija kad čujete sintagmu „životinjski s*ks“?

Schutterstock

Koja vam je prva asocijacija kad čujete sintagmu "životinjski s*ks"?

To su najčešće situacije kad ste toliko napaljeni da vam se predigra čini kao agonija a divlje prodiranje je jedini način da zadovoljite svoje apetite dok cepate odeću jedno s drugog. Ipak, od životinja može da se nauči još mnogo toga.

Iz drugog ugla

Pandama preti izumiranje pošto im je libido gotovo jednak nuli. Naime, oni neće da se pare jer više vole da leže i jedu bambus. Da bi ih podstakli na akciju, čuvari u zoo-vrtovima im puštaju porniće s pandama sa ciljem da ih uzbude. Ukoliko se ugledate na njih, počnite da gledate filmove za odrasle ili nabavite veliko ogledalo koje ćete staviti na plafon ili zid spavaće sobe. I sam pogled na sebe i partnera iz drugačijeg ugla sigurno će baciti novu svetlost na vašu predigru.

Od svađe do ludila

Bonobo majmuni, najveći hipici u životinjskom svetu, takođe su vrsta kojoj preti izumiranje. Za razliku od pandi, oni su poznati po svom bogatom s*ksualnom životu. S*ks im ne služi samo za reprodukciju, već predstavlja i izvor zadovoljstva, a i stvara kvalitetnije socijalne odnose unutar zajednice jer im služi da se reše napetosti. Šta možemo da naučimo od njih? Da svaka svađa treba da rezultira s*ksom. Okej, ne baš svaka

Produžite zadovoljstvo

Dok vise naopako, ženke indijskih letećih lisica, vrste slepih miševa, partneri oralno zadovoljavaju kao vrstu predigre. Ne morate visiti naglavačke, ali možete da prekinete koitus i napravite pauzu za kratki slatki oralac pa da se vratite na stvar. Nakon ovakve stimulacije, orgazmi oba partnera će sigurno biti intenzivirani.

Maziću ga i paziću ga

Lav i lavica, vladari džungle, dugo pre s*ksa se maze što dovodi do toga da mogu da se pare i do sto puta u toku dana. Dakle, da biste od njega ili nje dobili sve što poželite u s*ksualnom smislu treba prvo da zadobijete poverenje uz mnogo maženja i nežnosti. Osim prstiju, mogu vam poslužiti perje ili nežni materijali.


Znak pažnje kao deo predigra
Mužjak pauka svojoj izabranici nosi muvu umotanu u paučinu kao poklon, a uočeno je da postoji veza između dužine parenja i veličine poklona. Pogađate, veći poklon obezbeđuje duži kontakt sa ženkom i uspešnije parenje. Znate šta vam je činiti - priroda je već rekla svoje.

Expand player
Pogledajte više