ISPOVEST JEDNE MAJKE ŠOKIRAĆE MNOGE! Imam muža i dete, ali i nekog sa strane

Dama bez imalo stida priznaje da van braka uvek nađe nekog koga redovno viđa.

prevara
Foto: shutterstock.com

Ona je u ispovesti otkrila da zbog drugog muškarca ima potrebu da se sredi, misli o njemu i smeje se "kao luda".

- Tek kada sam postala majka, shvatila sam koliko su ta koketiranja ključna za moju sreću i samopouzdanje. Simpatija je neko ko život čini malo zabavnijim i zanimljivijim. To je nešto čemu se radujemo tokom dana. Stalna mogućnost interakcije mogla bi mi vratiti malo boje na moje obraze i podsetiti me da sam i žena i mama. Gotovo da nije ni važno ko je vaša simpatija. Svako ko je s*ksi, ali siguran, može proći. Važno je da oboje razumete pravila - objašnjava ona i dodaje:

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks,
Foto: Shutterstock, ilustracija

 - Trebalo bi da postoji kontakt očima koji traje malo duže nego što bi trebalo. Trebalo bi da se ruke isprepliću jedna u drugu. U želudcu bi trebalo da postoji napeto uzbuđenje i osmeh na licu koji traje, čak i kada sat vremena posle perete posuđe. Može biti i sladak, sramežljiv tip, vaš optičar, vaš porodični doktor ili poštar - govori majka, ali to nije sve!

- To su opasne, uzbudljive misli o muškarcima koji su zauzeti. To mora biti neko koga redovno viđate, neko ko se uklapa u strukturu, rutinu i sigurnost vašeg života - smatra ona.

Više o sličnim temama saznajte OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi