"JA TO MOGU CELU NOĆ, BEZ PRESTANKA!" Evo koje su najčešće laži žena i muškaraca kada su seksualni odnosi u pitanju!

2.000 žena i muškaraca otkrilo istinu istim odgovorima u istraživanju...

Seks, ljubav, strast
Foto: Shutterstock, ilustracija

O čemu vi najčešće lažete kada je u pitanju seks?

Kada se povede razgovor o seksu, mnogi su skloni da slažu: neki "dodaju", neki "oduzimaju", a sve da bi u očima drugih delovali ovako ili onako. Neke od tih laži su bezazlene, neke baš i nisu, ali je činjenica da niste jedini koji ne govore istinu o svom seksualnom životu.

 

Sajt Illicit Encounters ispitao je 2.000 žena i muškaraca kako bi saznali o čemu tu najviše lažu muškarci i žene kada je reč o seksu. Kao što ste i očekivali, postoje razlike u laganju između pripadnika muškog i ženksog pola - žene najčešće smanjuju broj muškaraca sa kojima su imale seks, dok muškarci najčešće lažu da nisu prevarili svoju partnerku.

ŽENE, PRIMENITE NJEN SAVET! Umesto jutarnje kafe, probala je sasvim drugačije zadovoljstvo! Život joj se promenio

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Foto: Shutterstock, ilustracija

Osim toga, žene često lažu da nikada nisu lažirale vrhunac, rekle su "volim te" kada to nisu zaista mislile, dok muškarci, recimo, poriču da su gledali filmove za odrasle.

Od ispitanih muškaraca, 44 odsto njih je sakrilo ranije neverstvo, misleći da će to odbiti njihovu novu partnerku, a više od polovine žena (52 odsto) je smanjilo broj muškarca sa kojima su imale seks. Sa druge strane, veliki broj muškaraca povećava broj žena sa kojima su imali odnos! Dakle, iz toga se vidi da je žene i dalje sramota da priznaju koliko su partnera imale, dok muškarci još uvek vole da se hvale kako su imali mnogo partnerki.

NOTA ELEGANCIJE ZA SVA VREMENA Kombinacija ove dve boje garantuje stajling o kom će se pričati! Nećete pogrešiti!

Erotske fotografije, intimni dijalozi i online flert - moderne odnose teško je zamisliti bez sekstinga, jer većinu vremena provodimo jedni sa drugima na internetu.
Još neke od čestih ženskih laži su "stalno imamo seks", dame takođe lažu da nikada nisu imale seks fantaziju sa nekim drugim mušakrcem, neretko slažu da ih boli glava kada nisu raspoložene za "akciju", da nikada nisu prevarile nijednog partnera, da je seks bio sjajan, da ne gledaju filmove za odrasle i ne samozadovoljavaju se.

 

Nasuprot tome, pored muških laži koje smo već pomenuli, veliki broj muškaraca laže da se gotovo nikad ne samozadovoljava, a neretko slažu i kada partnerki kažu "izgledaš sjajno!". Takođe, laž koju relativno često izgovaraju je "obično mogu duže da izdržim", kažu "volim te" i kad to ne misle, kao i dame, i oni ponekad slažu da je seks bio sjajan, ali i da im se spava kada zapravo ne žele odnos. I naravno, slažu da nikada nisu imali fantaziju sa drugim ženama.

JEDNA STVAR JE KLJUČNA Evo šta treba da uradite kada vam kondom pukne tokom seksa!

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

"Pripadnici oba pola lažu u vezi sa seksom, ali je zanimljivo da vidimo koliko se te laži razlikuju. Na primer, i žene lažu u vezi sa prevarom, ali ne toliko kao muškarci. One smanjuju broj partnera, a oni povećavaju", kaže predstavnik sajta Illicit Encounters Kristijan Grant.

SUPER TRIKOVI SA GARDEROBOM Izgledajte i do 10 kg mršavije uz pomoć malih saveta za lepotu!

Da li vi, i o čemu, najčešće lažete kada je reč o seksu?

Kondom Kondomi Seks
Foto: Shutterstock

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Vendi
  17/09/2019 - 22:55
  Lazem sebe dane zelim komsiju...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi