ŽENE, PAZITE GDE GLEDATE! Da li ovaj deo tela zaista otkriva veličinu penisa?

Iako mnogi godinama unazad pričaju da treba gledati u stopala partnera kako biste znali koliki penis ima, taj kriterijum samo je mit.

Seks, penis, mali penis, loš seks, odnosi
Foto: Shutterstock, ilustracija

Naučnici su ubeđeni da ne postoji apsolutno nikakva veza između veličine penisa i veličine stopala. Seksolog doktor Džil MekDevit objasnla je da veličina vašeg “prijatelja” zavisi od genetike. Pogledajte OVDE koje poze garantuju najbolji seks.

- Veličina penisa nije povezana sa veličinom stopala ili bilo kog drugog dela tela. Veličina penisa zavisi od kombinacije genetskih i faktora iz spoljašnje okoline, čak i dok je beba još u materici, objasnila je ona.

 

Nedavno su naučnici uporedili mere više od 15.000 muškaraca ima oko 9,2 centimetra dugačak penis kada nije u erekciji i oko 14,3 centimetra u erekciji.

Veličina penisa može da bude uzrok anksioznosti kod muškaraca. Veliki broj muškaraca otkrio je da su njihove najveće frustracije i strahovi vezani za njihovo nezadovoljstvo veličinom penisa. Samo 35 odsto ispitanika reklo je da je zadovoljno veličinom penisa. Pogledajte OVDE tri opasne istine o braku koje vam niko neće reći.

Na žalost, dragi muškarci, žene i te kako obraćaju pažnju na veličinu penisa. Skoro trećina žena je bilo zadovoljno prosečnom veličinom penisa, dok je njih 52 odsto reklo da je njihova idealna veličina penisa od 15 do 20 centimetra. Samo 5 odsto žena reklo je da želi muškarca čiji je penis veći od 25 centimetra.

Seks, penis, mali penis, loš seks, odnosi
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi