GARANTUJU UŽITAK! Uz ove 3 poze ORGAZAM je siguran! Samo za NAJHRABRIJE!

Probajte!

Seks, oralni seks, strast, skidanje
Foto: Shutterstock, ilustracija

Izvedete tri poze koje su samo za one najhrabrije.

1. Sirena

Potreban vam je krevet. Žena leži na stomaku, dok joj gornji deo tela visi preko ivice kreveta i oslanja se na laktove.Muškarac leži na ženi u istom položaju, ali se oslanja dlanovima o pod, dok su mu ruke ispruženje. Podizanjem i spuštanjem gornjeg dela tela muškarac diktira tempo. Ovaj položaj između ostalog dobra vežba za bicepse i tricepse.

 

2. Most

Za ovu pozu vam je potrebna visoka površina kao što je sto ili visok krevet. Žena leži na stomaku tako da joj je gornji deo tela, do struka na površini. Muškarac se nalazi između njenih nogu u polu čučnju. Ovaj položaj je odličan za jačanje zadnjice i butina. Pogledajte OVDE šta pored ovih poza garantuje najbolji seks.

3. Slap

Potrebne su vam kada i topla kupka. Muškarac sedi u kadi sa ispruženim nogama, a žena seda na njega okrenuta leđima. Njene noge su savijene u kolenima kao da je u čučnju. Muškarac tada obuhvata njene kukove i na taj način diktira tempo, a žena ga prati podizanjem i spuštanjem u čučanj. Ovaj položaj je dobra vežba za njenu zadnjicu i za muške bicepse. Pogledajte OVDE tri strašne istine o braku koje vam niko neće reći.

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav
Foto: Shutterstock

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi