Melanija
Tanjug
Melanija

Tanjug

Foto: Tanjug

O svemu razgovaraju otvoreno, ali strateški. Nema vrištanja, vike, tučnjave, barem ja tome nisam prisustvovala. Dakle, postoji strategija za sve u njihovoj vezi, otkrila je Melanijina bivša saradnica.

Melania odbrojava minute dok ne napusti Belu kuću i razvede se od Donalda, pisali su portali širom sveta nakon što je Donald Tramp (74) izgubio predsedničko mesto u Americi. Ali bivša Melanijina (50) saradnica, Stefani Volkof, sada tvrdi da Slovenka vrlo dobro zna s kim je udata i da ne razmišlja o razvodu.

Donald Tramp, Melanija Tramp

Tanjug/AP/Alo.rs

Foto: Tanjug/AP/Alo.rs

- Mislila sam da se Melania razlikuje od ostalih. Međutim, nije, ali verovala sam joj, baš kao što su ljudi verovali Donaldu u nešto što im je iznova i iznova govorio. Morala sam da naučim na teži način da je i ona Tramp - rekekla je Volkoff, dodajući da odnos između njih nije 'hladan i loš' kao što se to već godinama govori.

- Između njih postoji posebno razumevanje i način na koji gledaju na stvari. Verujem da je to način na koji pokazuju naklonost i prisnost, da jedni drugima govore kako su divni i lepi. Jednom sam bila u kolima sa njom kad smo se iz Vašingtona vraćali u Njujork, a Donald je bio na nekom skupu. Uvek je bila ona koju je on prvi pozvao, njegov prvi telefonski poziv, bez obzira gde se nalazili. I prvo što bi je pitao bilo je njeno mišljenje i utisak koji je ostavio nakon pojavljivanja u javnosti. Kao da želi da dobije njeno odobrenje. Tada to nisam razumela, ali kada vidite njihov kontakt očima, način na koji zavode, to sve govori - otkrila je bivša saradnica.