princeza Dajana
profimedija
princeza Dajana

profimedija

Foto: profimedija

Kraljevsku porodicu prošle godine pogodio je jedan od najvećih skandala u njihovoj istoriji, kada je otkriveno da je sin britanske kraljice Elizabete II, 60-godišnji princ Endru, navodno platio svom dobrom prijatelju, pokojnom milijarderu Džefri Epstajnu , za se*s sa maloletnim devojkama.

U Njujorku i dalje traje suđenje na kojem bi mogli da se "pojave" dokazi protiv pohotnog princa, a da bi sačuvala ugled, kraljevska porodica se prošle godine distancirala od princa Endrua i lišila ga prava da obavlja kraljevske dužnosti. Možda bi se šteta mogla u potpunosti sprečiti da su ozbiljnije shvatili reči pokojne princeze Dajane koja je među prvima, pre više od 30 godina, osetila da nešto nije u redu sa Endrijem i stoga jasno stavili do znanja da on „nije za nju ', piše Mirror.

princeza Dajana

profimedija

Foto: profimedija

Na snimcima svog razgovora sa biografom Endrjuom Mortonom 1990. godine, Dajana je otkrila da je uvek mislila da princu Endru nešto smeta.

"Bio je vrlo, vrlo glasan i pravio je buku gde god se pojavio. Osetila sam da nešto nije u redu s njim. Nije to bilo za mene ', rekla je. Takođe je prokomentarisala Endrejevu inteligenciju, a njene reči danas zvuče proročanski.

"Ljudi ne znaju mnogo o njemu. Proglašen je idiotom, ali zapravo ima i više od toga, samo što još nije isplivalo na površinu", rekla je Lejdi Di.