ljubav, veza, flert, devojka, muškarac,
Shutterstock, ilustracija
ljubav, veza, flert, devojka, muškarac,

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Po svim sabranim muškim kriterijumima, devojka mora biti cool. Šta to podrazumeva? Jednostavno, mora biti opuštena, spoj popularnih referenci iz filmova, seksi, jednostavna, da je privlače iste stvari kao i muškarca, da je zainteresovana i upražnjava sport, ima svoje vreme, nezavisna, ženstvena... Uh, nabrojasmo prilično karakteristika,  a da li u jednoj ženi možemo pronaći sve ove stavke i još po neku?

ljubav, veza, par, sreća

shutterstock

Foto: shutterstock

 

Ona mora biti refleksija onoga što muškarac želi, a opet da mu je dovoljno privlačna kako mu ne bi postala drug/brat za kafanu.

Pa i Keri Bredšo, iako deluje neizmerno ženstveno, njen fetiš za cipelama izludeo bi svako muško biće na planeti. 

S jedne strane, na potražnji su prirodne devojke, a s druge strane imamo onu bejzik potrebu za silikonskim lepoticama, pa recite da to nije tako?

seksi plavuša

Shutterstock

seksi plavuša, Foto: Shutterstock

 

I nakon svega, žene nose titulu komplikovanih bića. Je l da?

Poželjno je naravno, da ne pridikuje, ne ulazi u rasprave, ne zvoca i ne svađa se, pa kakva je to osoba? Bez integriteta, ali cool? Da li uopšte kao takva može da ispolji emocije ili su one nepotrebne jer guše i smaraju?

lokne, frizura, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

 

Drage dame, "cool" i privlačne ćete postati onog trenutka kada se ne budete obazirali na to šta njemu treba, šta će svet reći. Kada postanete svoja ličnost koja u životu ne prati nametnute forme po pitanju bilo čega. Kada zavolite sebe baš takve kakve jeste, uspeh u zavođenju je garantovan. Čak se ne morate ni truditi, vaša energija koju nosite biće magnetski usmerena ka svakom muškom biću koje vam se nađe u vidokrugu.