IZGLEDAĆETE TOP! 5 brzinskih frizura kada vam kosa nije čista, a u žurbi ste (VIDEO)

Nema žene kojoj se nije desio trenutak kada je moral bzinski da sredi frizuru, sada ima načina

Kosa žena frizura
Foto: Profimedia

Ukoliko vam je iskrsao neki sastanak, a nemate vremena da operete kosu, poznati svetski frizeri savetuju brzinske frizure kojima ćete prikriti sve nedostatke!

Bandana

Zavežite kosu u rep ili nisku pundžu. Zatim na glavu zavežite bandanu- popularnu maramu i na vrhu glave napravite mašnu. Ovaj “pin up” izgled osvežiće vašu odevnu kombinaciju, a u isto vreme prikriće vašu veliku tajnu- masnu kosu!

“Konjski rep”

Ukoliko imate dugu kosu, konjski rep je idealan izbor za brzinsku frizuru. Postoji bezbroj varijacija na temu. Možete vezati retro konjski rep, tako što ćete prednji deo kose natapirati, a rep vezati malo niže nego obično.

Mokri look

Ova frizura apsolutni je hit već nekoliko godina na modnoj sceni. Kosu zaližite uz pomoć ulja, ali imajte na umu da ne stavite previše, kako ne biste dobili efekat masnog, a ne mokrog looka. Kosu možete raspustiti ili pak vezati u rep.

Zarolane šiške

Ukoliko nosite šiške, sigurno znate da su one prve “na udaru” kada je prljava kosa u pitanju. Ukoliko ne možete da stignete da ih operete, možete ih jednostavno zarolati i prikačiti ukosnicama.

Pletenice

Kratka, srednja ili duga kosa, nebitno je! Pletenice su uvek u modi, a stilova je zaista bezbroj. Da li ćete uvezati samo prednje pramenove ili celu kosu, zavisi isključivo od toga koliko vremena imate.

 Vanvremenska punđa

Ova frizura je jedna od onih koje nikada neće izaći iz mode. Deluje elgantno, lako se pravi i sakriva masnu kosu. Možete napraviti standardnu “balerina” punđu, neurednu ili pak punđu na vrhu glave. U svakom slučaju, frizura se pravi lako i veoma brzo i idealna je za prilike kada nemate puno vremena.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi