"SVI SU ONI ISTI..." Ovo je najveća greška koju činimo kada smo u vezi, ali nije jedina

Ko voli, taj i greši. A da li znate koje greške najčešće pravimo u ljubavi?

Par, veza, ljubav
Par, veza, ljubav, Foto: Shutterstock

Stručnjaci za verbalnu i neverbalnu komunikaciju ističu da nekoga možemo najbolje da procenimo pri prvom susretu jer tada nismo emotivno povezani sa njim.

Ukoliko osetimo da nam se nešto ne dopada kod te osobe ili nam nije prijatno u njenom društvu, ne treba to da ignorišemo. Ako s vremenom ostvarimo blizak emotivni odnos, ne smemo dozvoliti da nam zaljubenost pomuti razum i izbriše loše osobine ili postupke koje smo uočili prilikom upoznavanja.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par
Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par, Foto: Shutterstock, ilustracija

Ljudi često zaborave na sebe, što je takođe velika greška. Kada volite i poštujete sebe, onda u partneru nećete tražiti potvrdu sopstvene vrednosti. Ne zaboravite lična interesovanja, želje i ciljeve, kako biste se više posvetili voljenoj osobi, jer koliko cenite sebe, tako će se prema vama ophoditi i drugi.

Svi su isti! Koliko puta ste ovo čuli, ali i izgovorili? Posle lošeg iskustva u ljubavi, ne bi trebalo zauzimati takav stav jer, zaista, nisu svi isti. U novu emotivnu vezu ne treba ulaziti sa predrasudama i dok ste raer nećete moći da izgradite odnos poverenja sa partnerom.

Slične tekstove nađite OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi