žena
112.ua printscreen
žena

112.ua printscreen

Foto: 112.ua printscreen

Epidemija koronavirusa donela je bitne promene u životu Natalije Ribakove (30) iz Kijeva. Za početak – razvod braka.

Natalija je, kako je napisala na društvenim mrežama, mesecima pre epidemije sumnjala da se nešto čudno dešava između njene majke Galine (53) i supruga (41), ali nije bila sigurna.

Prevario prvu i jedinu pred brak: Zaključala ga, uzela telefon i ovako ga 2 meseca kažnjavala.

“Pripisivala sam sve paranoji i bujnoj mašti, ali sam na sreću videla da sam sve vreme bila u pravu”, napisala je ona na Instagramu uz crno-belu sliku sa suprugom, pokazujući time da je njihov brak sada deo istorije.

“Majka je zbog epidemije došla da živi s nama, da ne bi bila sama, pošto se davno razvela od mog oca. I pre epidemije bila je bliska sa mojim bivšim mužem. Sedeli bi do kasno u noć i pričali, zajedno su gledali filmove, a kada je pravila večere, prvo bi njega pitala šta voli da jede. Ta prisnost bila mi je čudna, a onda sam jednom došla ranije s nekog pregleda kući i zatekla sam ih u sobi. Muž je bio samo u gaćama držeći kaiš od pantalona u rukama, dok je moja majka ležala na krevetu pokrivena. Posle sam videla da je ispod imala samo donji veš. Muž je poskočio od straha kad me je video i pocrveneo je. To mi je bio presudan znak da je u pitanju prevara jer on crveni samo kad nešto debelo pogreši ili slaže”, istakla je ova Kijevljanka.

Majka se posle pravdala da su emocije i usamljenost, kao i strah od koronavirusa učinili svoje, kao i da ovo nikad pre ne bi uradila.

“Nisam bila ljuta na nju. Pre svega sam joj se zahvalila što mi je potvrdila osećaj da nešto nije u redu. Ubrzala je nešto što je ionako već bilo na izdisaju između mene i muža. Sada idem dalje i već mi je lakše”, priznala je Natalija dodavši da je njena majka ostala da živi sa bivšim mužem u toj kući, dok se ona već preselila.