KAO IZ RESTORANA Juneći gulaš sa šampinjonima, jelo koje greje dušu!
Idealan recept za zimske dane

Sastojci:
400 g junetine
250 g šampinjona
2 veće glavice crnog luka
1 kašika putera
1 kašika brašna
2 veće šargarepe
nekoliko krompira
po ukusu soli
bibera
začina
1/2 kašičice aleve paprike

Priprema:
Luk iseckajte malo krupnije i pržite na puteru dodajte meso isečeno na kocke. Zajedno dinstajte poklopljeno na tihoj vatri.
Dodajte šampinjone, prepolovljine zajedno sa drškicama.
Zatim, dodajte krompir i šargarepu isečenu na krupnije kocke i sve prodinstajte. Podlijte vodom. Krčkajte na niskoj temperaturi oko sat i po dok meso ne omekša uz povremeno podlivanje vodom.
Pred kraj dodajte, brašno, crvenu papriku, so, biber i začine. Kuvajte još 15 minuta. Poslužite gulaš uz hleb.
Više sličnih vesti pročitajte OVDE!
Pročitajte još:
-
Fini kremast voćni kolač sa višnjama za druženje uz kaficu! (VIDEO)
20.04.2021. 09:37 -
Ovo je najzdraviji doručak na svetu
20.04.2021. 09:00 -
Naučite kako da napravite pakoru
20.04.2021. 10:00 -
Juneća čorba sa povrćem idealna za ručak
20.04.2021. 09:30
Povezane vesti
-
-
-
-
Jednostavna torta sa jagodama, slatkiš koga vole sve generacije!
26.01.2021. 09:00
Najčitanije - Alo.rs
-
-
Zemljotres pogodio Srbiju
pre 11h -
-