SOČNO I ROLOVANO Evo kako najbolje da iskoristite pileće belo meso! (RECEPT)

Isprobajte recept, garantujemo da ćete biti zadovaljni...

Meso
Foto: Shutterstock

Potrebno je:

Belo meso od 1 pileta

150 gr tanke slanine
100 gr mortadele ili bilo koje
100 gr dimljene kobasice
100 gr listova kačkavalja
malo kiselih krastavaca
1 kašika senfa
1 kašika sira namaza
3 čena belog luka
soli,bibera..kari..
začin po želji
peršunov list

Priprema:

Meso izlupati posoliti pobiberiti dodati po želji suvog začina. Na aluminisku foliju prvo poređati listove slanine. Preko nje poređati izlupano i posoljeno meso, premazati senfom, a preko poređati mortadelju a nju premazati namazom sira preko ubaciti dimljenu kobasicu i beli luk pa kačkavalj, zatim na listove kiselih krastavčića. Dodati malo peršunovog lista i karija. Sve uviti zajedno sa folijom i staviti u uzan pleh. Peći na 220 stepeni oko sat i 20 minuta. Pose 30 min skinuti foliju i zapeći. Višak masnoće ocediti iz pleha.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi