KREMASTO I OSVEŽAVAJUĆE Brza torta od medenog srca i jagoda! Topi se u ustima čim je probate (RECEPT)

Preukusno!

TORTA, KUHINJA, SPREMANJE
 Foto: Shutterstock

Počastite sebe najslasnijom tortom koja je mešavina čokolade i jagode, a svi znamo da od te kombinacije nema bolje. OVDE pročitajte recept za slani rolat koji će obožavati čitava porodica!

Mi vamo dajemo recept kako da je napravite.

Potrebno je:

- 200 g medenog srca

- 3 pudinga od slatke pavlake

- 700 ml mleka

- 3 kašike šećera za puding

- 200 g kisele pavlake

- 100 g prah šećera

- 500 g jagoda

- 100 g maslaca

- 2 šlag pene

- čokolade za ukrašavanje

Priprema:

Svako medeno srce preseći napola. Puding skuvati na mleku, zasladiti po želji i dobro ohladiti. Maslac izmiksati sa prah šećerom, dodati kiselu pavlaku i kašiku po kašiku ohlađenog pudinga. Izmiksati u glatku kremu. OVDE pročitajte recept za bečku šniclu na originalan način!

U pleh na dno poređati medeno srce, a preko staviti kremu, a na kremu uz ivicu pleha poređajte medeno isečeno srce. U sredinu poređajte cele jagode. Preko stavite ostatak krema i izravnajte. Dobro ohladite, pa dodajte umućen šlag. Ukrasite jagodama i rendanom čokoladom. Dobro ohladiiti i prijatno!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi