Milica Mitrović
Youtube printscreen / Tv Arhiva
Milica Mitrović

Youtube printscreen / Tv Arhiva

Milica Mitrović, Foto: Youtube printscreen / Tv Arhiva

Milica, nekada Pašić, lice je koje se početkom '90. godina pojavlo na malim ekranima i svojom lepotom zasenila sve voditeljke i javne ličnosti tog vremena.

Njen osmeh, harizma i oči zbog kojih je dobila nadimak Bambi, nisu ostavili ravnodušnim nikoga s ovih prostora, a i šire, ona je jednostavno plenila. Karijeru je započela na Trećem kanalu, a emisije je vodila vrlo profesionalno jer su je izdvajali pomenuti aduti, ali i inteligencija i elokventnost.

Milica Mitrović nikada nije volela da priča o svom privatnom životu, pa se vrlo malo toga zna iz perioda kada se pojavila na malim ekranima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milica Mitrovic (@milica.mitrovic.pink) on Mar 19, 2017 at 11:40am PDT

Ono što je izvesno, za svoju sestru Lolu bila je i ostala vrlo vezana, iako su se dogodile neke situacije koje su ih u poslovnom smislu odvojile, što je Milicu jako pogodilo.

Pašićeva je svojevremeno zapala za oko Željku Mitroviću, vlasniku i osnivaču Pink televizije, a njihov sudbonosni spoj, kada je Milica prešla sa Trećeg kanala u ovu medijsku kuću u usponu, ljubav više niko nije mogao da porekne. Venčali su se 1995, godine, a Milica je, kako Željko navodi, u sjajnim odnosima sa njegovom bivšom suprugom Hani sa kojom ima dvoje dece, sina i ćerku.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milica Mitrovic (@milica.mitrovic.pink) on Aug 30, 2019 at 4:11pm PDT

2000. godine, Milica i Željko dobijaju ćerku Kristinu, a godinu dana kasnije i Anderu. Milica je nakon 3 decenije braka istakla da je uspeh u tome što je tokom njihovog zajedničkog života, kako u poslovnom, tako i u privatnom životu, postojala apsolutna posvećenost i razumevanje.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milica Mitrovic (@milica.mitrovic.pink) on Feb 11, 2020 at 10:23am PST

Danas žive harmoničan život i, kako naovde, ljubav im je sada jača nego što je bila na početku. Iako provode dosta vremena zajedno, oni su najbolji prijatelji, poslovni partneri, ali i još uvek ludo zaljubljeni jedno u drugo.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milica Mitrovic (@milica.mitrovic.pink) on Jul 9, 2019 at 1:05am PDT

Istina je da nakon što su svoju romansu započeli, televizija Pink je doživela procvat i uspon zajedničkim snagama i buduči da se posao vratolomno širio, osnovana je Pink Media Group.

Nije tajna da je Milica, kao direktorka programa i glavna i odgovorna urednica, vrlo zahtevna, stroga i pravična, ali, kako je jednom navela, tu disciplinu primenjuje i u vaspitanju svoje dece postavljajući stroge granice.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milica Mitrovic (@milica.mitrovic.pink) on Jan 20, 2020 at 6:30am PST

Mitrovićeva je vrlo aktivna na društvenim mrežama na kojima deli i segmente privatnog života prema kojima se može, bez sumnje, zaključiti da živi pravu porodičnu idilu i beskrajnu ljubav supruga jer se onakve fotografije i snimci zaista ne mogu iscenirati, a da je direktna, neposredna i transparentna govori i jedna njena izjava o društvu u kojem se nalazimo:

"Na našim podnebljem vlada licemerje i zluradost koja je produkt ličnog nezadovoljstva i to je u redu, što se pre naviknete na to, nećete gubiti vreme na popravljenje nepopravljivog".

Milica i Željko, pored poslovnih obaveza, vrlo su angažovani u humanitarnim radovima, a najviše su posvećeni pomaganju dece bez roditeljskog staranja.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milica Mitrovic (@milica.mitrovic.pink) on May 6, 2020 at 3:06pm PDT

I nakon svih životnih oluja i tornada, prebrodili su krize uz veliku ljubav i obostranu podršku, zapamćeni kao jedini par u svferi javnog života koji je odolevao iskušenjima i opstao zajedno. Danas se vole jače nego ikada.

Komentari (1)

Nana

20.07.2020 18:00

Kako idilično!