POD LUPOM Ko je Darija Kisić Tepavčević? Doktorka koja je izazvala neverovatnu pažnju javnosti sa 17 godina doživela težak udarac

Srbijo, stidi se!

Darija Kisić Tepavčević
Foto: Printscreen/RTS

Epidemiolog i zamenica direktora Instituta za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanovic Batut”, ali i đak generacije, doktor nauka i omiljena profesorkadoktorka Darija Kisić-Tepavčević izazvala je pažnju javnosti kao nijedan doktor sa naših prostora, ali i regiona.

Trenutno na funkciji člana Kriznog štaba u suzbijanju i prevenciji korona virusa, a izveštavajući svakodnevno javnost novim informacijama o tekućoj situaciji u našoj zemlji, doktorka je, umesto znanjem i stručnim savetima, izazvala lavine komentara na račun svog atraktivnog izgleda.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by 👑 Kralj Provala 👑 (@kraljprovala22) on

Ipak, primitivne komentare vrlo brzo su zamenili oni realni uz zaslužno priznanje za njenu struku i profesionlanost. Pa su pored društvenih mreža u njenu odbranu stali kako domaći, tako i medoji iz regiona opisavši je kao vrhunskog stručnjaka.

Darija Kisić Tepačević
Foto: Alo.rs

Dr Kisić Tepavčević naišla je i na ogromnu podršku javnih ličnosti, a da je dama, pokazala je da nije reagovala ni na jednu uvredu koju je primila na svoj račun kao seksistički i šovinistički udarac u najgerem mogućem momentu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nemo (@style.by.nemo) on

Ko je Darija Kisić?

Darija Kisić je još sa 17 godina izbegla iz ratom zahvaćenog Sarajeva, a gimnaziju je nastavila u Bileću, rodnom gradu svog oca. Isticala se kao najbolja učenica, a nakon školovanja, sa porodicom se preselila u Beograd gde je završila Medicinski fakultet. Magistrirala je iz oblasti epidemiologije.

Trenutno je zamenica Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut", ali i, kako je navedeno, član Kriznog štaba u borbi protov bolesti COVID-19.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Nena
  07/04/2020 - 10:23
  Živa nam i zdrava bila, draga lepa doktorka.
  • pista @Nena
   08/04/2020 - 15:17
   Tako je..lepa žena nema šta.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi