Žena, sreća, uspeh, moda, devojka
Shutterstock, ilustracija
Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

U početnom stadijumu zabavljanja uzajamna hemija igra presudnu ulogu, ali ne možete da se oslonite na to ako želite da veza dugo traje. Potrebno je da i drugi faktori budu ispunjeni ako želite ljubav na duge staze.

PROČITAJTE JOŠ:

Karakteristike koje privuku pažnju muškarca na samom početku nisu iste one koje su mu važne kada razmišlja o dugoj vezi... Ili možda čak i braku. Danas veliki broj devojaka nailazi na problem kako da svog partnera sačuva pored sebe. Zato smo istraživali, i pitali Beograđanke za njihovo mišljenje: kako žena treba da se ponaša da muškarac ne bi otišao drugoj u zagrljaj?

PREPORUČUJEMO I OVO:

Studentkinja Irina Milićević (21) smatra da svaka devojka treba da pokaže svoju nežnu stranu.

Neophodno da mu pokažete da mu čuvate leđa i pokažete svoju nežnu stranu. To je važan deo veze za muškarce, naročito kada se osećaju ugroženo na mnogim drugim poljima, na primer na profesionalnom planu. Kada su muškarci u vezi, oni emotivnu podršku traže isključivo od svoje partnerke. Čini mi se da devojke danas nisu ženstvene kao nekada.

Prodavačica Jelisaveta Mitrović (28) veruje da ako je partneru uvek zabavno sa vama nema potrebe da traži drugu.

Muškarci pored sebe žele osobu koja je zabavna. Ili ste fantastično društvo, ili niste. Oni počnu da se dosađuju mnogo brže nego žene. Žene koje su spontane i žive punim plućima zadovoljiće ovu njihovu iskonsku potrebu. Verujte mi, pričam vam iz ličnog iskustva.

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Dizajnerka Aleksandra Popović (31) ističe da je veoma bitno da radite na izgledu.

Nije neka mudrost da im je izgled bitan i to nije važno samo na početku veze. Čak iako ste duže vreme srećno zaljubljeni i potpuno opušteni jedno pored drugog, on ipak ne želi da vas gleda tri večeri zaredom u trenerci. Kada muškarac prođe pored žene na ulici, on će odmah primetiti njen izgled: figuru, lice i kako je obučena. Istina je da su muškarci predodređeni da analiziraju ženski izgled. Sve vreme. Instinktivno, oni traže vizuelne tragove da li bi ona bila dobra za strasni doživljaj. I to ne prestaje samo zato što je on sada u dugoj vezi.


Frizerka Milica Ilić (27) smatra da je razgovor jako bitan.

Stalo mu je da vas čuje, ali ono čime ćete zarobiti njegovo srce jeste razgovor jeste razgovor u kojem ćete iskazati svoje stavove. Podelite sa njim uzbudljive priče, ili mu ispričajte nešto što ste skoro čuli. Smatram da takvi razgovori povećavaju osećaj zadovoljstva u vezi.

Pravnica Sanja Jovanović (32) savetuje da uvek ostavite nešto i za njegovu maštu

Značajan deo privlačnosti na početku je bila i želja da vas upozna. Pošto je taj element nepoznatog stvarao seksualnu tenziju, neophodno je da bar mali deo sačuvate i za kasnije. Muškarci uživaju u misteriji... Mala distanca će rasplamsati njegove fantazije, a upravo fantazije održavaju njegovu radoznalost i podstiču ga da želi još veću intimnost sa vama. Dakle, dame pustite mašti na volju.

Ljubav zaljubljeni srce muvanje par

Shutterstock

Foto: Shutterstock