INTERNET SE USIJAO POSLE DODELE NAGRADE "PIPLS ČOJS" Ikona 2020. godine Džej Lo, šokirala izgledom, a njen govor svi su ispratili sa suzama (VIDEO)

Mi žene, a pogotvo latino žene, moramo da radimo duplo...Što su mi više govorili da ne mogu, to sam više želela da uspem

DŽENIFER LOPEZ
Foto: Screenshot

Na 46. dodeli "Pipls Čojs" nagrada Dženifer Lopez proglašena je ikonom 2020. godine, a nagradu joj je dodelila publika koja je onlajn glasala. Dženifer je održala emotivan govor tokom kog je i zaplakala.

"Čoveče, 2020. nije bila šala, zar ne? Mislim pre 2020. bili smo opsesivni oko osvajanja ove nagrade ili nominacija, ali ne ove godine. Ova godina nam je pokazala šta je važno, a šta ne. Ljudi, svi smo zajedno u ovome. Pomažimo jedni drugima, volimo se, budimo ljubazni jedni prema drugima. I shvatila sam važnost te veze, taj ljudski dodir. Shvatila sam da tome težim u svemu što radim"!, rekla je Džej Lo u svom govoru.

Nagrada koja se dodeljuje uspešnim ljudima u šou-biz industriji i generalno u industriji zabave, važi za jednu od najpoštovanijijh, a ustanovljena je još 1982. godine.

Izuzetno je važna jer u njenom izboru pravo na galsanje imaju svi. Tako je ove godine za ikonu 2020. izglasana latino diva -Dženifer Lopez.

Džej Lo je ovo priznanje očigledno shvatila kao vrlo značajno te se na crvenom tepihu pojavila u stilu prave dive večeri, kako joj i dolikuje - te smo na trenutak potpuno zaboravili da su glamoruzne večeri zaparavo samo privid, jer se održavaju sa vrlo ograničenim pristupom.

DŽENIFER LOPEZ
Foto: Screenshot

Mini balsku haljinu u jarko crvenoj boji uparila je sa trancparentnim pvc štiklama koje potpisuje ĐanVito Rosi, dok je za vrlo upečatljiv model haljine odgovoran američki dizajner Kristijan Sirano, a haljina dolazi iz njegove kolekcije za proleće/leto 2021.

Kada je privukla u potpunosti pažnju svojim izgledom, uzela je mikrofon i napravila još veći bum, ali ne pevajući.

Pevačica se zahvalila na priznanju i u to ime održala vrlo emotivan i inspirativan govor:

"Mi kao žene, a pogotvo latino žene, moramo da radimo duplo, ne bismo li dobile priliku da se pokažemo. Ponekad moje velike ambicije i snovi, ljude oko mene čine nervoznim. Ne možeš da budeš glumica, ti si pevačica. Niko te neće shvatiti ozbiljno u biznisu, ti si umetnica. Što su mi više govorili da ne mogu, to sam više ja želela da uspem. Razlog zašto sada stojim pred vama nisu brojevi mojh prodatih albuma ili karata za koncerte i bioskope, već zato što osećam ljubav svih vas, jer ste verovali u mene. Kao što ja želim da verujem i inspirišem devojke širom sveta, svih godina i svih rasa - da znaju kako mogu da učine sve što žele, ako je to ono što će ih učiniti ponosnima na same sebe. Želim da znaju da su njihovi snovi ograničeni samo njihovom maštom, odlučnošću i voljom da nikad ne odustanu."

Slične tekstove nađite OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi