Fit pass
Promo
Fit pass

Promo

Fit pass, Foto: Promo
Fit pass

Promo

Fit pass, Foto: Promo

Up grupa planira da ponudi ovaj benefit svojoj bazi od više stotina hiljada kompanija, jer će na taj način poboljšati status zaposlenih i povećati procenat njihovog zadržavanja u radnom odnosu. FitPass benefit će u samom startu biti predstavljen u 5 zemalja.

“Ulaganje u proizvod FitPass-a je u savršenom skladu sa našim glavnim strateškim prioritetima: diverzifikovanje ponude i učvršćivanje našeg internacionalnog prisustva. Ovakvo rešenje, koje omogućava pristup fizičkoj aktivnosti, naročito kada govorimo o odnosu poslodavca prema svojim zaposlenima, odgovor je na novonastala očekivanja naših klijenata i korisnika benefita. Vrlo je bitno da samo rešenje doprinosi, u širem smislu, politici javnog zdravlja i blagostanja, koja se prepoznaje i priznaje u okvirima Svetske zdravstvene organizacije”, naglašava Jusef Ašor predsedavajući i CEO grupacije.

Fit pass

Promo

Fit pass, Foto: Promo

Ognjen Radić, direktor FitPass-a ističe: “Zanimanje UP grupe za nas predstavlja veliku čast i izuzetnu mogućnost za naš dalji razvoj. Sveobuhvatna komplementarnost FitPass-a i Up grupe kroz elemente poput beneficija zaposlenih, ekspertize, istorije i svojih vrednosti, a posebno međunarodnim prisustvom, omogućava intenzivitet ekspanzije. Upravo smo osvojili narednih 10 godina, čitavu deceniju!”

Fitnes tržište na globalnom nivou se susreće sa eksponencijalnim rastom, a ovaj trend je primećen najviše u Evropi. Upravo u tom delu sveta broj sportskih članarina raste u proseku 4% godišnje od 2016. što je uzrokovalo preko 60 miliona korisnika u 2018. sa obrtom većim od 25 milijardi evra.

O Up grupaciji:

Up razvija sisteme plaćanja i organizuje rešenja koja poboljšavaju biznise kroz razna tržišta, a takođe i svakodnevni život zaposlenih, kao i običnih građana budući da im nudi slobodu izbora i raznolikost korišćenja usluga.

Up grupacija predstavlja međunarodnu korporativnu grupu čija nezavisnost je garantovana uravnoteženim odnosima i poverenjem među stejkholderima. Do sada imaju 3.600 zaposlenih koji rade u više od 30 zemalja, a do 2018. godine je ostvaren promet od čak 532 miliona evra.