seks i grad
printscreen/instagram
seks i grad

printscreen/instagram

Foto: printscreen/instagram

Snimanje nove sezone serije "Seks i grad" razljutilo je obožavaoce nakon što je Sara Džesika  Parker potvrdila da će i popularna HBO Mak serija biti o pandemiji koronavirusa.

Gledaoci nisu sa oduševljenjem dočekali ove informacije.

Naime, mnogi produkciju smatraju neosetljivom s obzirom na to da prikazuje globalnu pandemiju koja je mnogima uništila život.

"Niko ne želi da gleda koronu na televiziji, posebno kada pandemija još traje", "Dve stvari su loše u novoj sezoni:

1. "Seks i Grad" nisu isti bez Samante i 2. Niko ne želi kovid u industriji zabave. Želimo da pobegnemo i nemojte biti prisiljeni suočiti se sa tim na svakom koraku", samo su neke od reakcija na ove vesti.

S druge strane, postoje oni koji tvrde da pandemija koja je značajno pogodila Njujork mora biti deo priče.

"Njujork je imao više od 40.000 smrtnih slučajeva izazvanih koronavirusom. Tela su bila složena u kamione ispred bolnica. Bila je to poprilična stvar. Zašto to ne uvrstiti u seriju?", "Kovid-19 je tako veliki deo istorije našeg život, ima smisla pojavljivati se u TV serijama i filmovima. Bilo bi čudnije kada bi jednostavno ignorisali pandemiju", neki od komentara bili su na Tviteru.

"Očigledno će to biti deo priče, jer je to grad u kojem ovi likovi žive", rekla je Sara za Vaniti Fair govoreći o pomenu pandemije u seriji.

Inače, pošto je potvrđeno da se nova sezona serije snima bez Kim Ketrol ili Samante Džouns, mnogi obožavaoci su uvereni da serija neće biti istog kvaliteta.