džordž kluni
shutterstock
džordž kluni

shutterstock

Foto: shutterstock

Jedna od najpopularnijih glumačka zvezda na planeti, Džordž Kluni, za novo izdanje magazina V otkrio je šta radi kada je kod kuće sa decom zbog pandemije koronavirusa, piše CNN.

U šali je rekao da je tokom zaključavanja postao majstor raznih zanata.

"Reći ću vam nešto o svojim novim hobijima. Uključujem dve, tri mašine za pranje veša dnevno, a suđe perem po ceo dan, jer su naša deca pravi mali praščići po kući ostavljaju haos", rekao je sa osmehom.

kuhinja

shutterstock

Foto: shutterstock

"I s vremena na vreme morate da kupate decu .... Čak sam i sina ošišao, ali ispalo je vrlo loše. Međutim, kosa će mu brzo porasti. Mislim, ja i sebe sam šišam. Ali nisam i ne bih se usudio ošišati svoju ćerku jer: "Žena mi je rekla da će me ubiti ako dodirnem divnu dugu kosu moje ćerke", rekao je omiljeni holivudski glumac, koji sa suprugom Amal ima trogodišnje blizance Elu i Aleksandra.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by W Magazine (@wmag)

Otkrio je i nekoliko saveta koji se odnose na konzumiranje alkoholnih pića.

"Moja tetka Rozmeri mi je davno rekla da nikada ne mešam žitarice i grožđe. Tako da tekila i vino nikada ne idu zajedno. Takođe ne biste trebali piti votku sa šampanjcem. Mi iz Kentakija to naučimo vrlo rano", rekao je glumac.

Kluni je prošle godine snimio film "Ponoćno nebo" o globalnoj apokalipsi.

"Kada nam se dogodio covid-19, ovaj film o globalnoj apokalipsi postao je relevantan na potpuno nov način. Prvobitno je to bila priča o žaljenju za propuštenim i potrazi za iskupljenjem, ali s početkom pandemije film može tumačiti drugačije. "naša nesposobnost da budemo kod kuće i zagrlimo ljude koje volimo", rekao je o filmu koji je režirao i u kojem je glumio.

PROČITAJTE JOŠ: