ĆERKA MI JE UMIRALA, OTAC NIJE HTEO DA JOJ DA KRV Marija tragična priča podigla veliku pršinu u javnosti
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Ispovest Hrvatice koju je muž ostavio i otišao sa drugom ženom tera suze na oči. Da bi donele novi život na svet, majke prolaze kroz razne faze koje nisu nimalo jednostavne. Ispovest jedne majke Marije o svom porođajnom iskustvu i golgoti koju je prošla da bi rodila bebu najbolje opisuje sa čime se suočava porodilja.

Na Fejsbuk stranici „Mamine tajne, anonimne i javne” osvanula je ispovest koja je mnogima izmamila suze na oči i podigla veliku prašinu u javnosti. - Imam devojčicu koja ide u prvi razred osnovne škole. Nažalost, otac je nikada nije priznao, niti je želeo da je vidi. Dete je njegovo. Ostavio me je dok sam još bila trudna, a posle kratkog vremena upoznao je drugu ženu. Sa njom je imao divnu devojčicu i imao je novi život.

Nikada ga nisam sprečavala da vidi dete. Nekoliko puta sam ga pitala da li želi da ima kontakt sa svojim detetom. Nije hteo. Našem detetu je pozlilo, bila je u šok sobi i na aparatima. Lekari su pristali da ga puste jer je dete u teškom stanju, ali ni tada nije htelo da dođe. Sve što sam radila bilo je za njeno dobro, i nikada se nisam mešala u njegov brak. Ali njegova žena mi je slala poruke, ali nisam htela da se svađam i prepucavam.

Više puta mi je poslao poruku da ne želi da izgubi život koji ima i da je bolje da ne remetim sve što ima. Zabolelo me je i neshvatljivo mi je da neko odbije jedno dete, a prihvati drugo.

Hvala Bogu, naše dete je sada zdravo, ali ne mogu da verujem da postoji čovek koji čuje da mu dete umire i ne želi da dođe da da krv. Dete je retka krvna grupa, baš kao i njen otac koji ne želi da je vidi.

Upoznala sam nekoga ko je mojoj ćerki divan muž i otac, ćerka ga zove „tata“, živimo zajedno. Ali kako se nositi sa detetom, kako tako malom biću reći pravu istinu? Na koji način? Šta da joj kaže kada pita za pravog oca? Želim da čujem tuđe mišljenje... – napisala je ova žena.

U komentarima su joj napisali da je taj čovek smeće, da je bolje da nije sa njim. Pišu i da bi bilo dobro da ga mala uopšte ne sretne kada je toliki jadnik koji ne želi da da krv sopstvenom detetu. Uglavnom joj govore da ga zaboravi i nastavi život sa novim mužem i ne osvrće se unazad, prenosi Slobodna Dalmacija.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
krv

Komentari (0)

Loading