OGLASILA SE MAJKA KRISTIJANA RONALDA Otkirila istinu o njegovom razvodu, štiti bogatstvo svog sina! ( FOTO/VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen/Instagram

Ronaldo veoma poštuje svoju majku i šuška se da je sluša pogotovo povodom žena sa kojima je. Takođe, nagađa se da ona ne voli Džordžinu. Međutim, ipak je odobrila da Džordžina bude jedina javna devojka sa kojom će Ronaldo imati biološku decu, tako da nismo sigurni da li u tome ima istine. 

Svakako Dolores nije mogla da izbegne novinare i oni su je pitali za njenog sina i za krizu u njegovom braku. Negirala je da postoje problemi između nje i snaje. 

- Svaki par se svađa, ali sve ono što je napisano je laž - rekla je ona okupljenim novinarima. 

Međutim, pričalo se da je ona kriva što se Ronaldo i Džordžina još nisu venčali zato što želi da zaštiti bogatstvo svog sina, a s druge strane pričalo se o tome da je ona krivac za Ronaldov raskid sa lepom Irinom Šajk. 

Svi strani mediji kažu da je Ronaldo zaista previše besan na Džordžinu zbog njenog bahatog ponašanja i da nije očekivao da je ona takva osoba.

Mnogi kritikuju Džordžinu i zbog toga što je u drugoj sezoni svog rijalitija veoma loše postupala prema svim ljudima i svojim prijateljima. 

- Nemoj slučajno rukama da pipaš tu tašnu, evo ti maramica pa možeš da je uzmeš - rekla je Džordžina jednoj prijateljici, a to je samo jedan od primera njenog bahatog ponašanja. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading