BOSANKA MEĐU 10 NAJLEPŠIH ŽENA NA PLANETI Očarala svet zbog jednog fenomena, koji ima samo 2 odsto ljudi
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Zamislite da surfujete internetom i onda slučajno vidite svoju fotografiju i činjenicu da ste proglašeni za jednu od najlepših neobičnih devojaka na svetu. I nije da vas je tamo oglasio neki nebitan portal, već globalno popularni BrightSide, čiji Jutjub kanal ima skoro 45 miliona pratilaca sa više od sedam milijardi pregleda.

Upravo to se dogodilo Asimi Sefić, crvenokosoj devojci plavih očiju iz Bihaća, koja je upravo zbog te dobitne kombinacije, ali i fascinantnih pjegica – koje ima samo dva odsto ljudi u svetu, ostavila nezaboravan utisak na mnoga svetska lica iz modne industrije. Kako je reagovala kada joj se ovo desilo?


"Za priznanje koje je stiglo od BrightSide-a, koje me je svrstalo među deset najlepših neobičnih žena na svetu, saznao sam pretražujući internet. Nikada se tome nisam nadala, niti sam očekivala tako nešto. Svakako sam se oduševila, ali i ponosna jer znam da se tako nešto nije slučajno desilo, a radila sam da postignem ovakve rezultate. Ipak, želim da istaknem da ja lično ne smatram da sam jedna od najlepših žena, niti sam To nisam nikada pomislila. Svaka žena ima posebnu lepotu i svaka je na neki način najlepša", rekla je devojka koja se skoro deset godina bavi manekenstvom za Slobodnu Dalmaciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asima Sefić (@asimasefic)



Ako u početku već odnekud poznajete njeno lice, ali ne možete tačno da ga smestite u poznat okvir, nije čudno jer biste njeno lice mogli da „sretnete“ na mnogim mestima. Devojka sa Une nekoliko puta je krasila naslovnicu Voguea.

Zahvaljujući njenom impresivnom izgledu, angažovao ju je i Garnije, a osim toga, Asimin lik krasi korice nekoliko knjiga. Učestvovala je u spotovima, u  brojnim modnim kampanjama, a ako ste ikada tražili pojam „crvena kosa“, mala je šansa da niste naišli na junakinju naše priče, za koju bismo se stavili u ruku u vatru ako dolazi iz Škotske ili Irske. Asima priznaje da manekenstvo nije uvek lako.

„U svet mode sam ušla veoma mlada i nezrela. Naravno, trebalo mi je dosta vremena da steknem samopouzdanje, a samim tim i da naučim da mi ne žele svi dobro. Naučila sam da mi je za uspeh i cilj potrebno da vredno radim jer sve što sam do sada postigla – trebalo je mnogo muke da se stigne. Svaki posao, pa i ovaj, ima svoje mane i vrline“, zaključila je ona.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading