ŠAKIRA UZVRAĆA UDARAC Pikeova majka, uništena u ratu sa bivšom snajom: "Unuci je više ne zovu bakom"
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Šakira i Žerar Pike razdvojili su se posle 12 godina zajedničkog života zbog navodnog neverstva bivšeg fudbalera. S tim u vezi, mnogo se govorilo o ovom raskidu, budući da su činili jedan od najstabilnijih parova u svetu zabave.

Žerar Pike je bivšoj supruzi zadao novi udarac objavivši fotografiju sa svojom novom devojkom. Španski fudbaler sada je zvanično potvrdio da je u vezi sa Klarom Kijom Marti.

I dok je slavna Kolumbijka prošle godine nakon vesti o razvodu bila diskretna i nije želela da komentariše čitavu situaciju, nakon što je Žerar prekršio njihov interni dogovor da narednih godinu dana ne izlaze u javnost sa novim partnerima, Šakira je sada rešena da javnost uputi u sva šta dešavanja.

 

 

"Srećno sa mojom navodnom zamenom", peva Šakira Pikeu u pesmi sa Bizarapom, gde takođe pominje Klaru Čiju kao „klara (mente)“ Prezreni, ali milioner! 


Objavljivanje Šakirine najnovije pesme, u kojoj se ne poziva samo na Žerara Pikea i svog novog partnera Klaru Čiju, već i na svoju bivšu svekrvu Montserat Bernabeu, obišla je svet.

Uprkos činjenici da je majka fudbalera uvek imala diskretan profil pred novinarima, poslednjih nekoliko nedelja bile su joj veoma teške zbog kritika koje dobija od kolumbijkinih pratilaca.

ŠAKIRA UZVRAĆA UDARAC Pikeova majka, uništena u ratu sa bivšom snajom:

Foto: Profimedia

 

Objavljivanje snimka melodije replicirano je na svim društvenim mrežama, a među jednim od lajkova na Tviteru za snimak pojavio se i jedan od Šakirine bivše svekrve, Monserat. Bernabeu, Pikeove majka.

Tekst Šakirine pesme u kome ona sveti svom bivšem mužu Žeraru Pikeu, takođe je otkrio napetu vezu između Kolumbijke i igračeve majke Monserat Bernabeu. "Ostavila si mi svekrvu kao komšiju, štampu na vratima i dug u trezoru", fraza je koju Šakira upućuje baki svoje dece, sa kojom i danas deli baštu u luksuznoj porodičnoj vili u Ciutat Diagonal. 

Pevačica se našla na udaru komentara, jer su je svi osudili kada je postavila lutku u obliku veštice da gleda na svekrvin prozor, kao i to što je planirala da podigne zid između imanja, kako pišu strani mediji.

Međutim, slika o Monserat se u javnosti totalno promenila nakon zapanjujućeg snimka na kojem je poznatu snaju ućutkivala prstom i napala je fizički.

Montserat Bernabeu Guitart je rođena u Španiji, ima 59 godina i, sa sjajnom profesionalnom karijerom iza sebe i dva sina, od kojih je jedan internacionalni fudbaler, nikada ne bi ni zamislila da će njeno ime postati deo najpopularnije pesme. Šakirini prijatelji kažu da se, kada je njen sin, Žerar Pike, počeo da izlazi sa pevačicom pre više od 12 godina, protivila njihovoj vezi i, zahvaljujući pesmi Šakire i Bizarapa, svet je saznao za loš odnos između ovih žena. 

Ove nedelje je postao viralan video u kojem Montserat hvata Šakirino lice i preteći joj, stavljajući joj prst u usta, da ućuti i, nakon svih kritika, okruženje „komšija i svekrve“ je priznalo u časopis 'Lecturas' koji njeni unuci, Saša i Milan, više ne zovu "baka". Ali ko je Monserat Bernabeu? Šta se zna o njoj? Saznali smo da je Pikeova majka renomirani lekar u Evropi.
 

 


Montse je diplomirala medicinu i hirurgiju, specijalista za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju i udata je više od 30 godina za Žoan Pike, katalonskog advokata i biznismena.

 

Njen deda, Amador Bernabeu, je istorija FK Barselone, a njeni roditelji pripadaju katalonskoj buržoaziji, ali, osim njenog porodičnog stabla, Šakirina bivša svekrva je poznata na evropskom nivou po sopstvenim zaslugama. 

 

 


 

 

Šakira planira da se preseli u kuću koju ima u Majamiju sa decom Sašom i Milanom (11 i 9 godina), nakon što je potpisala sporazum o razdvajanju sa Pikeom, ali je za sada još smeštena u porodičnoj kući u Barseloni, ali bivša svekrva nije za to da napuste ono što im je bio dom u poslednjoj deceniji, tako da je bivša snaja prinuđena da im se suprostavi, iako su bliski prijateji pevačice negirali da planira da sagradi zid koji će odvojiti dve vile.

Tri pokretača loše veze


 Časopis Lecturas, kao i izveštavanje o njenom stanju uma, fokusira se na tri specifične epizode ​​koje su na kraju detonirale odnos između Šakire i Pikeove majke.

Prva od njih bila je objava pevačice na društvenim mrežama, nešto što je Monserat Bernabeu videla kao oblik pritiska na bivšeg fudbalera Barselone.

Još jedan od ključnih elemenata za povećanje tenzija bilo je objavljivanje fotografija Žerara Pikea i Klare Čije, njegove nove partnerke, sa roditeljima igrača u La Serdanji. T

reća tačka je bila više birokratska, ali simbolična: razdvajanje mreže preduzeća koja je spajala dve porodice do razvoda.

Šakira traži od svoje dece da njenu svekrvu ne zovu "baka", kaže Lecturas. Porodični sukob bi mogao da utiče na decu Šakire i Pikea. Kako je Laura Fa nedavno otkrila u Salvameu, Pikeova majka se žalila da pevačica ometa vezu dece sa bakom i dedom po ocu ili da je naterala da dugo čeka na kapiji kuće kada je otišla po njih.
 

Pikeova majka traži od sina da zaustavi rat provokacija

 

Sve ovo bi duboko povredilo Šakirinu bivšu svekrvu, koja bi od svog sina tražila da prekine ovaj rat i da prestane da provocira. Video u kojem Monserat Bernabeu kaže Šakiri da ućuti. Ovome moramo dodati nedavnu viralizaciju starog video snimka u kojem se čini da Montserat Bernabeu nešto optužuje Šakiru koja je  tada bila njena snaja. Na slikama se vidi kako Pikeova majka, ne znajući da je snimaju, hvata pevačicu za lice i, vidno ljuta, pokazuje prstom da umukne ili da drži jezik za zubima, a Pike je pored njih, bez reagovanje.

Veoma ozbiljna i sa crnim vunenim šeširom, juče je Šakira bukvalno okrenula leđa novinarima koji su je čekli ispred kuće. Šakira se samo nasmešila kada su joj čestitali na neviđenom uspehu njene najnovije pesme, koja je već na putu do 200 miliona pregleda na Jutjubu, što u prevodu znači,  više od 3 miliona evra.

Međutim, Pikeova majka nije "loš momak u priči", govore u njegovu odbranu španski mediji i uvereni da je Monserat Bernabeu, Pikeova majka, učinila sve što je bilo moguće da se Šakira i njen sin pomire.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading