SVEKRVI POSLALA JEZIVU PORUKU SA BALKONA Ne silaze sa naslovnih strana: Šakira otkrila da je Pike vara sa Klarom Čijom "zahvaljujući pekmezu"
Foto: Profimedia/Profimedia

Dom Pike-Mebaraka pretrpeo je težak udarac tokom prošle 2022. godine nakon što je zbog razvoda u junu postao protagonista naslovnica prestižnih svetskih časopisa. Priča koja je nastala 2010. u ritmu „Vaka Vaka“ izašla je kada je Šakira imala 45, a Džerard 35 godina. Od tada, mediji ne prestaju da prenose priču oko para: upad Klarije Čije, odlazak igrač sa fudbalskog terena i sledeći potez koji će Kolumbijac napraviti zajedno sa Milanom i Sašom. Gde? U Majami.

Šakira otkrila da je Pike vara sa Klarijom Čijom - svemu "kriva" tegla sa džemom od jagoda

1. Šakira i Pike: kada ste ih poslednji put videli zajedno? Bilo je to 2021! U oktobru, u Taragoni, tokom Svetskog kupa u fudbalu 2021. Potom je svako posebno organizovao svoje planove. Čak i 25. maja, Šakira je otišla sama na Kanski festival. Na ovom događaju nosila je crnu odeću koja je kasnije nazvana 'osvetnička haljina' zbog sličnosti sa osvetničkom haljinom koju je Lejdi Di pokazala na dan kada je princ Čarls priznao javnosti da ima vezu sa Kamilom Parker Bouls.

SVEKRVI POSLALA JEZIVU PORUKU SA BALKONA Ne silaze sa naslovnih strana: Šakira otkrila da je Pike vara sa Klarom Čijom

Profimedia

 

2. Problemi sa zakonom?

Tužilaštvo za borbu protiv korupcije otvorilo je istragu o igraču za ugovor o Superkupu u Saudijskoj Arabiji. Sa svoje strane, Kolumbijka je optužena da je prevarila trezor sa više od 14 miliona evra. Dvostruki pritisak je takođe doprinelo neprijateljskom okruženju.

3. Momačka kuća?

31. maja, četiri dana pre slanja zvaničnog obaveštenja, mediji su već shvatili da se Pike vratio da živi u svom starom domu: potkrovlju koji se nalazi u ulici Muntaner, u okrugu Sarria-Sant, Gervasi iz Barselone.

4. "Čestitam ti, kako dobro glumiš"

Šakira je 22. aprila ove godine zajedno sa Rav Alehandrom premijerno izvela popularnu pesmu "Čestitam ti". Da te upotrebinm razbila sam te u komade / Upozorili su me, ali nisam poslušala / Shvatila sam da je tvoja laž / To je bila kap koja je prelila čašu“, glasi pesma. Korisnici su počeli da se pitaju da li taj fragment ima primaoca.

SVEKRVI POSLALA JEZIVU PORUKU SA BALKONA Ne silaze sa naslovnih strana: Šakira otkrila da je Pike vara sa Klarom Čijom

Profimedia

 

5. Zaglavljeni slučaj

 

Španski program Socialite, sa Telesinko signala, saopštio je da je Šakira primetila moguću Pikeovu prevaru jer je u kući došlo do neobičnog konzumiranja džema: španski fudbaler nije bio ljubitelj ovog proizvoda. Zato je, očigledno, kada Šakire nije bilo, neko drugi je ušao u kuću i konzumirao je. 

Kako je prošao oproštaj Šakire i Žerara Pikea?

Američki časopis Look otkrio je da su debate između Šakire i Žerara Pikea za starateljstvo nad njihovom decom trajale oko 12 sati. U tom periodu bivši fudbaler je nasamo razgovarao sa pevačicom i rekao joj da ne može da podnese polemiku oko njihovog rastanka.

Onda je počeo da jeca. „Pike je kolabirao, sam, sa svojom ženom 12 godina i majkom njegove dece. Nije mogao da izdrži pritisak i slomio se u suzama. Pike je priznao da ne razume nepopustljivost latino pop zvezde, ali je zbog svoje dece rekao da se tome više neće protiviti (...). Šakira ga je na kraju tešila nekoliko minuta, u kojima su ostali sami i bez prisustva drugih, srdačnim zagrljajem“, navodi se u izdanju.

Šakira

Profimedia

 

Do sada je Klarija Čija pokazala da je veoma ambiciozna žena, jer se nije zadovoljila samo zaslepljivanjem Pikeovom ljubavlju, već je obeležila i teritoriju svog doma, istu onu koju je godinama delio sa Šakirom.

Nije iznenađujuće što je većina obožavatelja pevačice reagovala protiv nje kroz oštre komentare na mrežama nakon što je procurio snimak na kome se pretpostavlja da ova 23-godišnja devojka hoda kao da se ništa nije desilo i da je veoma izazovno obučena živi sa njegovim roditeljima kod kuće dok je Kolumbijac bio odsutan.

Nakon ovoga, nerviranje se još više pojačalo, jer su se početkom ove 2023. godine pojavile neke slike na kojima ona šeta veoma nasmejana sa sadašnjom svekrvom sa kojima deli šetnje, pa čak i bazene.

SVEKRVI POSLALA JEZIVU PORUKU SA BALKONA Ne silaze sa naslovnih strana: Šakira otkrila da je Pike vara sa Klarom Čijom

Profimedia

 

Otuda nastaje nova kontroverza koja ima mnogo veze sa tim zašto je tumač 'Monotonije' Šakira, okačila vešticu na svoj balkon i takođe preti da će izgraditi novi "kineski zid" u terasi svoje kuće u onom delu koji gleda pravo u dvorište Pikeovih roditelja.  I to sve zbog toga što joj nije bilo dovoljno pojesti džem, već i uživati u sunčanom popodnevu u terasi koja se spaja sa Šakirinom.

 

 


Klarija Čija nastavlja da radi svoje protiv Šakire

 

Drugim rečima, Šakira je morala da gleda užasnu epizodu u kojoj je Klarija Čija upoznavala rođake sa Pikeovim roditeljima koji nisu oklevali da je pozovu i nateraju da vidi da je ona već deo prošlosti njihovog sina i njegovih života.

Ali, ono što je izazvalo najveću nelagodu je to što se bazen nalazi u prostoru koji se vidi sa balkona pevačinog dvorca, koji bi eksplodirao kada bi videla scenu kako ova devojka pozira i zabavlja se sa Šakirinom bivšom svekrvom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clara (@clarachia55)


Zaduženi da razotkriju sav ovaj „fatalni” događaj bili su novinari koji su postali popularni kroz svoj podkast pod nazivom „Mamarazzi”, pošto imaju izvore veoma bliske studentkinji za odnose s javnošću koju ponovo napadaju njeni mrzitelji koji osuđuju ove stavove i slobode koje je španska devojka zauzela za tako kratko vreme.
 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading