OD BEDE DO PRINCEZE Naša Milica se udala se za milionera iz Kazahstana i rodila četvoro dece
Foto: Instagram/printscreen

Na trećoj godini Pravnog fakulteta Milica je otišla da radi u Dubai. Zaposlila se u jednom kafiću, gde je radila za mesečnu platu od 750 dolara, plus bakšiš. Pre odlaska u Dubai je povećala grudi, a novac za to joj je dao njen deda. Radila je šest dana u nedelji po 14 sati dnevno, da bi na kraju dala otkaz jer više nije mogla da izdrži takav tempo.

Sudbonosni susret u klubu

Baš pre samog otkaza dogodio se susret koji je celokupan njen život promenio iz korena!

- Moj sadašnji suprug i ja smo se upoznali u jednom noćnom klubu. Prvi put nisam želela da se upoznam sa njim jer je dva sata pre toga njegov prijatelj prišao da se fotografiše sa mnom. Bio je ogroman i debeo i pred kraj večeri on pošalje drugaricu da se upozna sa mnom. Znači, prvo se fotografisao drug, a onda šalje i drugaricu - rekla je ona na svom Jutjub kanalu.

- Drugo veče sam ga opet srela u istom klubu. Držao je dve čaše sa šampanjcem i nasmejao se. Ostala sam kratko sa njima jer je bio prelep. Taman ten, beli zubi, plave oči, sve je to imao. Dala sam mu posle sat vremena svoj broj telefona i malo smo plesali. On me je zvao sutradan na sastanak, da bi mi nakon toga otkrio da je rekao svom drugu „ona će meni da rodi sina“ - ispričala je influenserka.

OD BEDE DO PRINCEZE Naša Milica se udala se za milionera iz Kazahstana i rodila četvoro dece

Foto: Instagram/printscreen

 

Nismo se razumeli na prvom sastanku

Milica se prisetila kako je izgledao njihov prvi izlazak.

- Došao je s ogromnim buketom cveća i ljubičastom kutijom sa slatkišima. Sastanak je trajao četiri sata. On nije znao engleski, ja nisam znala ruski i trebalo nam je dugo da se sporazumemo. Rukama, nogama, kako smo znali u tom trenutku. Obula sam neudobne cipele i krvarile su mi noge. Poljubili smo se tek na trećem sastanku, a ostalo je istorija - zaključila je Milica, koja svakodnevno na društvenim mrežama pratioce obaveštava o svom glamuroznom životu i koliko uživa u njemu.

PUKLA TIKVA Hrvatska starleta progovorila o odnosu sa teniserom Damirom Džumhorom

OD BEDE DO PRINCEZE Naša Milica se udala se za milionera iz Kazahstana i rodila četvoro dece

Foto: Instagram/printscreen

 

TOTALNA TRANSFORMACIJA Aleksandra Subotić više nije crnka, starleta iznenadila promenom: OVO SAM NOVA JA! (FOTO)

Nisam sponzoruša

Ona sada ima skladan brak u kojem je dobila i četvoro dece - Filipa, Gošu, Lava i Sofiju. Međutim, ljudi komentarišu da je sponzoruša i da se nije udala iz ljubavi, već zato što joj je suprug bogat, što joj je obezbedilo da promeni lični opis. Milica je, naime, uradila više estetskih intervencija koje njeni pratioci na društvenim mrežama stalno komentarišu.

- Ne planiram zasad ništa više da radim na sebi, ne želim da preterujem. Uradila sam nos, usne i grudi i trenutno sam zadovoljna svojim Barbi izgledom - rekla je jednom prilikom i dodala da je pogađaju komentari da je sponzoruša jer je majka četvoro dece.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading