HARI MI POMAŽE OKO DECE Megan Markl otkriva različite jutarnje rutine Arčija i Lilibet
Foto: Youtube/Printscreen

Megan Markl je nedavno otkrila da se sin Arči, budi nakon svoje mlađe sestre Lilibet, a da joj upravo suprug, princ Hari, pomaže da ga probude.

Megan Markl (41) je nedavno objavila novi deo svog podkasta i dala još jedan uvid u svoj život zaposlene majke.

Tokom razgovora, vojvotkinja od Saseksa je otkrila da njeno dvoje dece, sin Arči Harison i ćerka Lilibet Dajana, imaju dve različite jutarnje rutine.

U razgovoru sa američkom glumicom Pamelom Adlon, Megan je opisala svoju "jutarnju žurbu", saosećajući sa zauzetim roditeljima, prilikom čega je otkrila da se Arči budi kasnije od svoje mlađe sestre.

HARI MI POMAŽE OKO DECE Megan Markl otkriva različite jutarnje rutine Arčija i Lilibet

Foto: Youtube/Printscreen

 

"Sigurna sam da će jutarnja gužva biti samo haotičnija, kako budu stariji. Ali za mene su, znaš, oba monitora uključena da bih čula decu, Lili je uvek budna, spusti je dole, a onda pola sata kasnije Arči se budi",kaže Megan i dodaje:

"Počinjem da mu pripremam kutiju za ručak, neposredno pre nego što ustane, dajući njoj malo da gricne. Moj muž mi pomaže da ga spustim dole. Pravim doručak za sve troje, volim to da radim. To mi je veoma važno. Za mene se to jednostavno čini kao najbolji način za početak jutra", ističe Megan i nastavlja:

"Volim da nahranim sva tri psa, jer smo upravo dobili još jednog psa i onda vodim Arčija u školu i jeste kao vrtlog".

Još jedno otkriće iz podkasta bila je Lilina najnovija prekretnica – ona sada hoda!

"Lili je tek počela da hoda", rekla je majka dvoje dece.

"Ona ima godinu i nekoliko meseci. Arči ima nešto više od tri godine", tako da, da, među klincima sam.

Ovo je jedan od mnogih uvida koje je vojvotkinja dala u svoj kućni život poslednjih meseci, a takođe je objasnila u drugoj epizodi kako je rad od kuće promenio način života.

"Omogućava nam da provedemo značajno vreme sa svojom decom, u ovom zaista posebnom trenutku u njihovim životima. Nikada nećemo vratiti ovo vreme", otkrila je bivša glumica, prenosi hellomagazine.com.

VELIKA LJUBAV IH SPOJILA, A SAMO SMRT USPELA DA IH RAZDVOJI - Supružnici umrli istog dana...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading