KONOBARICA DOBILA VELIKI BAKŠIŠ Kad je otišla da se zahvali doživela je neviđeni šok
Foto: Youtube/Printscreen

Kajla Čandara, konobarica na Havajima, radi u dva restorana. Zbog visokih troškova bila je prinuđena da napusti školu i posveti se poslu, sve dok je par iz Australije nije iznenadio.

Par iz Australije, gosti u restoranu u kome Kajla radi, bio je radoznao. "Pitali su me odakle sam i rekla sam da sam došla u školu, ali kako sam zapala u dugove, nisam mogla da nastavim školovanje, pa sam počela da radim u dva restorana", rekla je konobarica.

Više nisu postavljali pitanja, ali je bila veoma iznenađena kada je na njihovoj novčanici od 200 dolara videla da su joj ostavili napojnicu od 400 dolara.

"Pomislia sam 'kako velikodušno od njih'. Nikada nisam dobila takvu napojnicu, morao sam da im zahvalim. Dok smo razgovarali, rekli su mi gde su odseli, pa sam odlučila da ih pronađem", objašnjava ona.

Kajli je pronašla gde su odseli i donela im cveće i zahvalnicu da im se zahvali na njihovoj ljubaznosti. Međutim, tek tada je usledilo iznenađenje. Par se pojavio u restoranu sledećeg dana i ponudio joj pomoć da plati školarinu od 10.000 dolara.

"Rekla sam da nema šanse da to prihvatim, ne morate to da radite za mene. Htela sam samo da kažem hvala". Međutim, bili su uporni. "Rekli su mi da bi im najveća zahvalnost bila da živim što bolje“, objasnila je ova srećna devojka. Zaista, velikodušano.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading