NEVERBALNI OKRŠJ MEGAN  MARKL I KEJT MIDLTON Jetrve na sahrani kraljice Elizabete, različiti šeširi i skrivene poruke
Foto: Profimedia

Kraljica Elizabeta Druga biće sahranjena danas u Londonu, a ovo će biti prva sahrana u Vestminsteru još od 18. veka, i prva prilika u istoriji da kamere isprate oproštaj od nekog britanskog monarha.

Danima unazad se analizira bukvalno sve u vezi sa kraljevskom porodicom, odnosi među članovima, svađe, detalji iz privatnog života kraljice za koje malo ko zna, svađa među braćom, ali u odnos između jetrva - Kejt Midlton i Megan Markl.

Još od kada su se jetrve posle dužeg vremena i nakon skandala koji je izazvao Meganin intervju za američke medije, srele na ispraćaju kraljice, obe su pod budnim okom javnosti. Stručnjaci za govor tela analiziraju njihovo ponašanje, na nesreću supruge princa Harija koju najčešće nazivaju folirantom, dok je Vilijamova supruga učvrstila svoju poziciju miljenice nacije.

Nije samo njihov odnos ono što intrigira javnost, komentariše se i stil ove dve dame. I dok je nekada Megan važila za snajku koja savršeno kombinuje tradicionalno i moderno, u međuvremenu je Kejt ponela titulu najbolje obučene princeze. Modni znalci i poznavaoci kraljevske tradicije kažu da Vilijamova supruga nikada ne krši pravila, što njen stil čini donekle tradicionalnijim u odnosu na Megan.

Na sahrani kraljice Elizabete obe dame su se pojavile u crnim kaputićima, i dok je Megan odabrala šik varijantu nalik plaštu, Midltonova se odlučila za klasičan strukirani model, kakve najčešće nosi u zvaničnim prilikama.

Zanimljiv je i njihov odabir šešira. Kejtin je klasičniji i stroži, ravnog oboda sa mrežicom, dok je Megan pribegla modelu koji smo već viđali na njoj u drugim prilikama - sa povijenom obodom koji čini da izgleda ženstvenije i nežnije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading