KEJT MIDLTON UKRASILA VESTMINSTERSKU OPATIJU Vojvotkinja poslala važnu božićnu poruku, njene reči nikog nisu ostavile ravnodušnim
Foto: Printscreen/instagram

Vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton, priprema dom za nadolazeće praznike. U najnovijoj snimljenoj poruci otkrila je svoje uzbuđenje zbog održavanja koncerta božićnih pesama u Vestminsterskoj opatiji, mestu koje opisuje kao posebno za nju i princa Vilijama, gde su se venčali u aprilu 2011.

Kejt je posetila opatiju da pomogne u pripremama. Na novim fotografijama koje je objavila Kensingtonska palata, vojvotkinja je u prazničnom raspoloženju. Nosi svečani crveni kardigan dok ukrašava grane jelke.

 

U poruci, Kejt se zahvalila onima koji su dali sve od sebe i pomogli tokom pandemije:

"Želeli smo da kažemo veliko hvala svim tim neverovatnim ljudima koji su podržali svoje zajednice. Takođe smo želeli da prepoznamo one čije su borbe možda bile manje vidljive."

"Prošli smo kroz tako mračno vreme. Videli smo toliko izazova. Izgubili smo naše najmilije. Videli smo naše radnike na prvoj liniji pod ogromnim pritiskom. I takođe smo bili emocionalno i socijalno udaljeniji i izolovani jedni od drugih. Pretpostavljam da smo kroz tu razdvojenost takođe shvatili koliko smo potrebni jedni drugima i kako nam dela dobrote i ljubavi zaista mogu doneti utehu i olakšanje u trenucima nevolje", rekla je iskreno Kejt, prenosi britanski Hello.

Princeza je potom otkrila gde je ona nalazila način da se opusti tokom pandemije:

"Muzika mi je bila toliko važna tokom pandemije, koliko mislim da je bila i mnogim ljudima. Nadam se da uživate sa svojom porodicom i prijateljima. Želim vam srećan Božić i Novu godinu."

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading