ODVRATNO! "Perem samo pazuh i između nogu, ništa više!"Javnost zgrožena higijenskim navikama slavnog glumačkog para
Foto: Youtube/Printscreen

Holivudske zvezde Ešton Kučer i Mila Kunis zapanjili su javnost izjavama o ličnoj higijeni, gostujući u jednom podkastu. Ešton i Mila, koji imaju sinove Vajata (6) i Dimitrija (4), iznenadili su sve rekavši kako izgleda kupanje u njihovoj kući.

"Ja se operem ispod pazuha i između nogu svakog dana, i ništa drugo nikad ne perem", rekao je glumac.

"Ponekad se umijem ako sam baš bio u teretani i znojav sam, pa bi trebalo da isperem soli s lica", kazao je on.

Decu poznati par kupa sapunom samo kada golim okom na njima vidi prljavštinu! Mila je objasnila da je, odrastajući u Ukrajini osamdesetih, retko imala toplu vodu i da svakako nema naviku da se previše često kupa.

"Nisam se baš često tuširala, i nemam naviku ni da kupam decu. Nisam bila jedna od onih mama koje svakog dana kupaju bebu. Ni sada ne vidim potrebu da im isušujem kožu sapunom", rekla je ona.

"Dečake okupamo ako vidimo da su prljavi, ako ne, nema svrhe", nadovezao se Ešton, koji je nedavno bio u centru pažnje zbog jezivog slučaja ubice koji je izbo njegovu bivšu devojku.

Javnost je očekivano zapanjena, i komentari idu od zabrinutosti za decu zbog vršenja nužde i neodržavanja pravilne higijene, do potpunog šoka zbog Eštonove izjave - "da li to znači da ne pere noge, nikad"?!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Drmr

28.07.2021 13:03

Nauka sa jedne strane smatra da je jednom do dva puta nedeljno dosta, a možda i previše kupanja jer se svakodnevnim korišćenjem savremenih kozmetičkim sredstava punih hemije oštećuje koža pa čak i pojedini organi, dojke itd i koža tera na konstantno lučenje radi prirodne zaštite. Sa druge strane dušebriznici sa kožnim oboljenjima, bubuljicama, alergijama, peruti i hroničnim potokom ispod miške smatraju da se treba kupati treba svaki dan. Koga slušati?